” The moment nampak mata Anas berair, aku tak boleh.. ” – Netizen

Video Fattah Anas Bercerita Perihal Mimpinya Yang Menyed1hkan Buat Ramai Tersentuh. Alahai Sayu Tengok Mata Anas Bergenang Air Mata. Part Anas Pel0k Papa Dia Tu Sed1h Sangat !!

Fattah Anas hanyalah seorang kanak-kanak biasa dan bukanlah anak selebriti terkenal. Namun rezeki Anas sentiasa ada dan menjadi pilihan ramai pemilik produk kerana wajah comel dan mulutnya yang petah bercakap. Anas yang bercakap matang daripada usianya ini sering menghiburkan hati peminat dengan telatah spontannya.

Hasil tinjauan kami di Instagram Fattah Anas, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Anas dan Papa Daus. Bagi pengikut setia perkembangan Anas dan keluarganya, pastinya ada membaca perkongsian daripada Papa Anas semalam tentang sak1t yang dihadapinya.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul dan ins1den ini memberikan imp4k kepada seluruh keluarga Anas. Dalam video pendek ini, Anas bercerita tentang mimpinya yang membuatkan hatinya sed1h. Anas mengatakan tentang kehadiran dua orang kawan ke rumah mereka untuk bermain dengan Anas.

Namun apa yang membuatkan suasana bertukar sayu apabila Anas mengatakan dalam mimpi itu, Papa Daus hanya mengambil kawan-kawannya bermain dan men1nggalkannya keseorangan. Spontan mata Anas bergenang dan merasa seperti papanya itu tidak lagi menyayanginya.

Jom tonton video di bawah :

Cerita Anas dan reaksi wajahnya yang merasakan mimpi itu seakan realiti membuatkan peminat merasa seb4k. Alahai sampai menang1s Anas dek kerana mimpi itu dan antara komen-komen peminat :

” Aaaaa sed1hnya, semua org sayang Anas tau . 2 kali tgkk 2kalii klu4r air mataa.. sed1h ny topik pagi ni.. semoga anas dgn keluarga dilindungi aamiin.. “

” Mata dah berhabuk tengok video ni. Huhu stay strong.. ” – Dato’ Seri Vida

” The moment nampak mata anas berair, Allahu.. aku sump4h tak boleh.. then bila papa anas pujuk anas.. aku pulak nak menang1s.. “

” Samalah dgn kita, mata anas berair, air mata kita pulak dah meleleh2 laju. blh nmpk yg anas mcm sed1h ingatkn yg dia mimpi tu.. “

” Thank you Papa buat Anas nak bercerita berkenaan mimpi Anas. So, Papa boleh yakin kan Anas mimpi tu tak betul. Instead of Anas diam dan pendam perasaan Anas.. “

” Ya Allah sed1hnya.. Sian anas.. Bgenang air mata dia. moga papa, Mama, anas dan adeq sumenya dlm lindungan Allah.. “

” Sed1hnya tgk video anas nie… walaupun ITU trjd dlm mimpi tp anas dpt rasa yg Papa tak sygkn dia… insya Allah Anas mna ada seorg Papa yg tak sygkn ank dia… igt ITU hanya mimpi.. “

” Mimpi budak mmg petanda tak bagus. Allahuakbar, semoga anas sekeluarga sentiasa dalam lindungan Allah.. Seb4k pulak rasa.. semuga yg baik2 aje.. dan dipermudahkan segala urusan.. “

Seb4k sungguh Anas apabila mengenang kembali mimpinya itu dan aksi dua beranak ini berpel0kan lagi membuatkan peminat sayu. Apa pun, semoga Anas sekeluarga sentiasa dijauhi daripada perkara bur0k dan hidup gembira dan bahagia bersama. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattahanas_boyyeah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..