” Alolo so sweet la Wira ni. Cerdik sangat mulut tu Wira.. ” – Netizen

Video Gelagat Ardy Wira Yang Semakin Petah Bercakap. Wah Wira Pagi-Pagi Sudah Cari Kak Teha. Ayat Wira Tu Lancar Dan Jelas Betul Sebutannya. Sweet Sangat !!

Anak lelaki sulung pasangan Betty Rahmad dan Ardy Damis, Ardy Wira antara anak selebriti yang popular di kalangan peminat. Wira yang gemar tersenyum ini kerap mencur1 perhatian ramai dengan gelagatnya yang lucu dan senyuman manis yang tidak lekang di mulut itu.

Meninjau akaun Instagram Ardy Wira, telah dikongsikan sebuah video yang memaparkan gelagat Wira sejurus bangun daripada tidur. Wira yang masih memakai baju tidurnya itu dilihat berbual dengan Betty dan meminta untuk turun ke aras bawah rumah mereka.

Turut kedengaran juga dalam video ini Wira memberitahu Betty Wira ingin mengucapkan selamat pagi buat pengasuh barunya, Kak Teha. Alahai cute sangat la si Wira ini, sopan sahaja tutur kata Wira itu dan sebutannya sepatah demi sepatah jelas didengari.

Mungkin ramai yang belum mengetahui, Kak Teha adalah pengasuh baru yang diambil bekerja oleh Betty setelah pengasuh lama Wira pulang ke kampung. Wajah Teha juga ada dikongsi Betty sebelum ini di Instagramnya dan Teha juga mempunyai kelulusan dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Wira yang petah bercakap ini meraih perhatian peminat. Wah baru setahun jagung umurnya, mulut sudah bijak Wira ini. Antara komen-komen peminat :

” Oh my god.. 1 tahun lebih dah bijak bercakap gini.. cepatnya boleh cakap. Cerdikk sgt, besar nanti jadi YB tau wira.. “

” Pandainya dia, masyaAllah.. sebijik-bijik perkataan dia sebut, jelas betul dengar.. Wira is so clever and sweet boy.. “

” Bijaknya Wira, u such a darling Wira. Ger4mnya tengok dia, so smart boy Wira. nak jumpa kak Teha tersayang pagi-pagi.. “

” Alolo so sweet la wira ni. Cerdik sangat mulut tu Wira, setiap hari tak pernah miss tengok Ardy Wira.. ger4m pandai sangat.. “

” Awwww you are real gentleman boo.. Say good morning to kak teha, alahai sweet sangat Wira macam mummy daddy.. “

” Cerdik dan comel nya wira, pintar sangat ni baru umur setahun lebih dah macamni punya sweet.. Alolololo… Pandainya dia. Sayang Kakak Teha dia. Love you Wiraku.. tak pernah tak comel Wira ni.. “

” Morning wiraaa, mommy and kakak tehaaaa. syok sangat ada kawan yaaa.. pepagi cari kakak teha dah.. Pandainya la awak wira, adorable sangat ni. Such a good kid, lembut je cakap nak jumpa kak teha.. “

Alahai Wira bangun tidur pagi-pagi sudah mencari kakak Teha kesayangan untuk wish selamat pagi, sweet sangat Wira ini. Apa pun, peminat nyata terhibur dengan telatah Wira ini dan semoga Wira menjadi anak yang bijaksana dan gembira selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ardy Wira, IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..