Connect with us

Artis / Selebriti

” Pandai Anas bercerita, mulut macam orang tua bila bercerita.. ” – Netizen

Video Adik Fattah Anas Bercerita Kisahnya Di Masjid Raih Perhatian Ramai. Amboi Anas, Tak Berhenti Bercakap. Seronoknya Dengar Anas Berceloteh. Dari Dulu Sampai Sekarang Memang Tak Diam Mulut Dia, Sembang Macam Orang Besar !!

Pastinya anda masih ingat dengan adik Fattah Anas yang dahulu pernah tular duduk di dalam sangkar kucing ketika masih kecil. Ketika itu Anas masih belum bersekolah, kini Anas sudah semakin besar dan sudah berada di alam persekolahan rendah.

Menerusi akaun Tiktok, satu video terbaru Anas sedang bercerita kepada ibu bapanya telah menjadi perhatian ramai. Nampaknya Anas gemar berceloteh dan ada sahaja celoteh Anas. Kali ini Anas bercerita kisah yang berlaku ketika Anas berada di masjid.

Klik gambar untuk info..

Walaupun masih kecil, Anas gemar menunaikan solat di masjid. Anas bercerita tentang sedekah dan tanpa disedari sedekah Anas itu menerima ganjaran. Anas telah menerima sejumlah wang daripada seorang pakcik yang turut berada di masjid.

Kebetulan pada hari tersebut merupakan hari lahir Anas. Jadi ia merupakan satu rezeki dan juga hadiah buat Anas. Perkongsian video Anas ini telah menerima lebih 28 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini.

Jom tonton video di bawah :

@papanas31

REZEKI BIRTHDAY ANAS🥰Alhamdulillah Allah permudahkan sesi pot pet papa pagi ni dengan bagi bukti on the spot😆.. Anaqi molek pulak duk layan Adam kt belakang Anas tu haa..Alhamdulillah ya Allah.. 💕 #fattahanas #subuh #subuhberkah #subhanallah

♬ original sound – F’s family – F’s family

Di ruangan komen, ramai yang terhibur mendengar cerita Anas. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Cerdiknya anas… ckpnya tersusun elok … walaupun kecek kelate.. Happy Birthday Fattah Anas, semoga jd ank yg brbakti kpd ibu & ayah.. “

” Terus galakkan anas kongsi cerita dan tunjuk tauladan baik. semoga anas jadi inspirasi kepada umat. hb2u anas. suka bercerita kelebihan sedekah suboh.. “

” Adik Anas bijak sgt bila bercerita … Alhamdulillah seronok acik dgr awok borok ngn ibu ayah ye. bijak anas ni…semoga berjaya cemerlang anas dunia akhirat.. “

” Cerdik anas ni.. cepat matang.. bercerita mcm Org tua semoga anas jadi anak berjaya dunia akhirat aminnn yra.. Pandai anak bercerita.. “

” Cerdik sgt anas..semoga membesar dgn sihat menjadi ank yg baik soleh. pndai anas brcerita..mulut cam org tua bla brcerita.. “

” Anas pnya cakap dah mcm remaja umur 18..alhamdulillah smoga anas jdi anak yg soleh berbakti kepada orang tua dn brjaya di dunia dan akhirat amin.. “

” Anas rajin kmasjid tu org2 tu suka hadiah duit ktanas..bgus anas kekal jadi ahli msjid.. bgus la nas nih..btl la kn..klu didikkn elok… elok la jdi nya.. “

Klik gambar untuk info..

Daripada celoteh Anas ini nampaknya Anas sangat matang daripada usianya. Seronok mendengar cerita Anas dan ibubapa Anas juga sangat bagus dalam melayan cerita Anas. Semoga Anas membesar menjadi anak yang bijak dan soleh, Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok F’s Family

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT