” Anas rindunya, lama tak nampak Anas. Gelak tu tak berubah.. ” – Netizen

Setelah Lama Menyepi, Video Terbaru Fattah Anas Mengubat Rindu Warganet. Alahai Seronok Dengar Ketawa Anas Tu. Adik Anas, Aneesa Pun Makin Petah Bercakap. Comel Sangat !!

Pasti ramai yang masih mengingati kanak-kanak viral bernama Fattah Anas. Video Anas berlagak menjadi kucing dan duduk di dalam sangkar kucing menjadi titik permulaan Anas dikenali ramai sehinggakan Anas menjadi sebutan pada ketika itu.

Beberapa ins1den yang tidak diingini terjadi membuat Anas dan keluarganya menyepi daripada media sosial. Tiada lagi kedengaran celoteh Anas yang melucukan sejak dari itu. Meninjau akaun Instagram Fattahanas_family, telah dikongsikan beberapa buah video terbaru Anas dan adiknya, Aneesa.

Turut tertulis akaun ini diaktifkan kembali bermula 30.3.2022. Dalam video ini, Anas disoal oleh ayahnya, Firdaus dengan soalan Matematik berbunyi 25 darab 7. Tidak dapat menjawab, Anas didend4 dengan kepalanya digel1kan membuatkan Anas ketawa tidak berhenti-henti.

Sekian lama tidak mendengar ketawa Anas, masih tetap sama ketawanya. Ceria dan membuatkan ramai yang terhibur. Dalam video lain pula, gelagat adik perempuan Anas pula dikongsikan. Makin comel Aneesa dan mulutnya juga sama petah dengan abangnya ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by ANAS (@fattahanas_family)

Video gelagat dua beradik ini mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Pundi kenc1ng aku hampir pec4h guys haha. Lama tak tengok video Anas. Rindu sangat dengan bud4k comel ni. Semoga dipermudahkan segala urusan keluarga Anas dan murah rezeki.. “

” Selamat kembali papa dan family. Terima kasih ya Allah hadirkan Anas untuk menceriakan hari-hari kami semua. Rindu sangat Anas, semoga baik baik sahaja.. “

” Lama tak tengok Anas gelak, ikut gelak sekali. Comel sangat. Dia punya gelak, h1lang stress kita yang menengoknya. Rindu sangat Anas.. “

” Anas, sampaikan makcik pun tergelak sama ni. Rindu sangat Anas, lama Anas mengh1lang. Comelnya Anas lama tak tengok.. “

” Wah lama tak nampak Anas, makin comel dah besar. Anas comeback, adik Aneesa pun dah besar.. Gelak tu tak berubah, boleh berjangk1t gelak jugak.. “

” Anas rindunya, lama tak nampak Anas. Anas tetap comel, dah dapat dengar balik gelak Anas ni. Anas si penghibur.. “

” Rindunye nak tgk telatah due ketul budak comel ni… kucing makan mee dalam sangkar mane tu.. dengo suare je… semoge anas ngn aneesa sekeluarga sentiase dalam kasih syg dan lindungan Allah dunia akh1rat.. “

Kerinduan pengikut di Instagram terubat juga dengan kemunculan semula Anas dan keluarga di Instagram ini. Tetap sama tak berubah, Anas masih seperti Anas yang dahulu. Semoga Anas sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattahanas_family

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..