” Hari-hari tengok, tak perasan budak comel ni dah besar.. ” – Netizen

Video Fattah Anas Sewaktu Ingin Pergi Ke Sekolah. Celoteh Anas Buat Ramai Terhibur. Alahai Berat Sangat Ke Beg Tu Anas. Comel Je Anas Pakai Baju Sekolah, Dah Macam Ustaz Cilik !! 

Mula dikenali peminat selepas viral dalam media sosial. Biarpun bukan anak kepada selebriti, namun si comel Fattah Anas yang kini sudah menginjak usia 5 tahun masih menjadi perhatian peminat yang suka melihat telatahnya apabila berceloteh.

Hasil perkongsian terbaru di laman Instagramnya, ada dimuat naik satu video sewaktu Anas mengangkat begnya dan bersedia menaiki kereta untuk ke sekolah. Anas yang lengkap berpakaian sekolah berwarna hijau dan berkopiah kelihatan sangat comel.

Celoteh Anas sewaktu mengangkat begnya itu sudah pastinya menghiburkan. Betul-betul berat beg sekolahnya itu. Kes1an Anas tetapi Anas memang budak yang hebat. Reaksi spontan Anas sewaktu menutup pintu juga mendapat pujian daripada peminat.

Apa yang lebih menarik perhatian, biarpun struggle dengan begnya, namun masih sempat mulutnya menjawab salam. Gelagat Anas pada ketika itu membuatkan peminat kagum dan percaya Anas akan menjadi anak yang soleh dan bijak dalam pembelajaran.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Gelagat Anas yang comel meraih perhatian peminat. Rata-rata mereka seronok dan tidak percaya Anas sudah mula bersekolah. Antara komen-komen mereka adalah :

” Ya Allah. Dh skolah dh abg Anas. Dlu tgk kecik lg. Cakap pon pelattt. Hari2 tgk, tak prasan budak comey ni dh besar.. “

” Laaaa anas dh school ke.. tk pernah tk comel laa Anas nie… take care anas.. Alaa comey nyaa bang anas hehe dah msuk pasti dah.. “

” Tak pernah tak bikin ger4m anas ni. tak penat ka comel terus.. Tolong la jgn membesar.. Huhuhu.. Dulu dlm sngkar je.. Skarang dh masuk sekolah yaa.. All the best fattahanas.. We love you.. “

” Alhamdulillah.. semoga Anas jadi org yg berilmu maka Ya Allah alimkan la Fattah Anas… Aamiin. Pandai dia… tak kuat nak tutup pintu kereta tu.. dia turun sikit n tarik sikit baru tutup pintu sebetul nya… Excellent logic skills… Great job.. “

” Ala. Ala. Comei sangat g koloh.. papa pun ajar perkataan baik2 je . Seronok dengar, eyyy abg anas dah sekolah la.. belajar rajin¬≤ ye sayang.. “

” Alahaaiii kejap je dah besar… comel la anas nii. jadi anak soleh tau, Alloo loo, comei la dia, makcik doa jadi ank soleh ye anas, sayang mak ayah na.. “

” Eh eh anas skola dah… shoo shomeell… belajar rajin22 ye, haha comel je tak sampai tarik pintu, Besar dah dia, tua dah aku.. “

Seronok melihat Anas dan keluarganya yang bahagia. Sedar tidak sedar Anas sudah membesar dengan sihat dan bijak. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Anas berjaya dalam pelajaran dan menjadi anak soleh buat kedua ibu dan bapa. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattah Anas Boyyeah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..