“ Anas ni kalau tak kelakar tak boleh ke.. ” – Netizen

Video Fattah Anas Penuh Semangat Bercerita Kisah Ultraman Yang Buat Ramai Peminat Terhibur. Alahai Kelakar Lah Anas, Comel Jer Dia Bercerita !!

Umum mengenali Muhammad Fattah Anas atau lebih mesranya dipanggil Anas. Anas seorang kanak-kanak kecil yang pernah popular melalui penularan satu videonya masuk ke dalam sangkar kucing. Ekoran daripada populariti dan sambutan video yang telah dikongsikan, Anas kini semakin dikenali ramai dan segala keletahnya menjadi tumpuan netizen.

Bukan itu sahaja, Anas yang sememangnya petah bercakap dari dahulu sentiasa menceriakan masyarakat yang menonton videonya. Kebanyakan video Anas sememangnya mencu1t hati para pengikutnya.

Terbaru, satu video pendek telah dikongsikan di Instagramnya yang memaparkan Anas begitu bersungguh-sungguh dan bersemangat mahu menceritakan kisah Ultraman. Reaks1 Anas menjadi tumpuan peminatnya apabila kisah Ultraman tersebut penuh dengan ideanya yang tersendiri.

Tak cukup dengan itu, sebelum cerita dimulai Anas meminta t0peng ultraman untuk dipakai. Alahai Anas, cutenya telatah awak yer, lawak pun ada hahaha. Dengan topeng ultraman yang digunakan, Anas kelihatan begitu teruja untuk bercerita  mengenai superhero kegemarannya itu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

View this post on Instagram

😅😂🤣 tag kawan2 #fattahanas

A post shared by Muhammad Fattah Anaz (@fattahanas_boyyeah) on

Melalui posting video yang dikongsikan itu, ramai yang terhibur akan reaksi spontan Anas. Ad0i la Anas, tak pernah tak lawak. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Eii anas ni.. Asal lawak sangat ni.. Akak pun manusia anas.. Akak tak boleh tukar jadi ultraman.. Part last tu kenapa haha.. ”

“ Hahaha.. Ger4m aku.. Nasib baik anas gitau yg anas bukan ultramen.. Klau tak manusia boleh kel1ru.. Bahay4 laa.. ”

“ Anas ni kalau tak kelakar tak bole ke.. Aunty selalu tengok video anas mesti terp4ksa gelak kuat2.. Apa2 pun anas jaga diri ye.. Membesar jd anak kebanggaan ayah dan ibu.. ”

“ Korang jangan lupe buat keje sekolah.. Hahaha comel.. Eeleeehhh dia tu dh buat keje sekolah ke blom.. Asy1k men otomen jer.. ”

“ Motifnya nk bgitau pasal jgn lupa buat kje skolah je kan.. Pandai pl0t twis.. Crite ni mana satu betul.. Cerite sekolah ka crite ultraman.. ”

“ Haha.. Dgr nasihat anas tu.. Korang buat keje sekolah tau.. Jangan lupa buat kerja sekolah.. Apahai jauh sangat topiknya tuu nass.. ”

“ Hahahaha jap.. Kakak nk citer kt nenek kakak pulak.. Lawak betul cite Anas tu.. Jap nak cite kat org len pulak.. ”

Part last tu memang pl0t tw1st betul Anas ni. Sempat lagi men1nggalkan pesanan kepada netizen di luar ‘jangan lupa buat kerja sekolah’. Apasal jauh sangat topiknya tu Anas, daripada ultraman terus topik buat kerja sekolah. Pen4t je bercerita, last sekali suruh orang buat homework. Kelakar lah Anas ni.  Apapun, Semoga Anas sentiasa menjadi insan yang sering menghiburkan dan kebanggaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG fattahanas_boyyeah

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..