” Dah besar dah dia, cepatnya masa berlalu.. ” – Netizen

Video Terbaru Fattah Anas Dengan Gaya Rambut Barunya. Celoteh Anas Buat Ramai Terhibur. Wah Dah Nampak Lainlah Muka Anas, Makin Handsome Sekarang !!

Masihkah anda ingat dengan kanak-kanak comel bernama Fattah Anas yang pernah v1ral suatu ketika dulu. Anas ketika itu menyamar menjadi seekor kucing dan duduk di dalam sebuah sangkar. Gelagatnya yang comel sambil dius1k oleh bapanya telah membuat Anas popular di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram Anas, satu video terbaru Anas telah dimuatnaik. Anas bercerita mengenai rambut baru kepada bapanya, Mohamad Firdaus. Bapa Anas bertanya di mana Anas memot0ng rambut dan bagaimanakah cara rambutnya dipot0ng.

Jawapan Anas selalunya amat kelakar. Anas menyatakan bahawa dia memot0ng rambut di MrDiy kemudian pergi ke Mydin. Celoteh Anas ini membuatkan bapanya tertawa, begitu juga netizen dengan memberi komen emoji ketawa. Alahai, lawaklah Anas.

Anas kemudiannya menunjukkan rambut barunya itu kepada bapanya dengan meminta bapanya membelek rambut belakang. Wah, nampak stylo lah rambut Anas. Patutlah wajah Anas nampak lain. Nampak semakin handsome dan comel.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen memuji gaya rambut baru Anas yang nampak begitu stylo sekali. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Biak betik pot0ng rmbt kt mydin. logik tak logik tu. big boy. dah besar dah dia . dulu tngok kecik lagi . cptnya masa berlalu.. “

” Hensemnye anas. .barokallah Anas… Sehat senantiasa bersama keluarga. Segak dan bergaya Anas skrg.. Handsome hbs nii.. “

” Rindu nk tgk keletah Anas dgn papa time dkt live mcm dulu2. Semoga papa dah keluarga dilindungi dan dirahmati dunia akhirat.. “

” Abg anas makin ensem ler . 0bsessed betul laaaa mcm ni. cemboii nye diaa rambut cmtu. Dagu dia tuuuu Mahal. Hehe potong rambut dlm diy.. “

” Segak dan bulat . P0tong macam ni nampak handsome, p0tong mangkuk nampak comel. Haaihhhh. so cuteeee eee loveyou anas.. “

” Rindunyaa lama tak tgok gelagat anas dgn papa. Boleh ikut punchl1ne ni fattahanas_boyyeah ni papa ajarlah ni kan? “

” Fuyoo stylo rambut anas. Hensem anas rambut pendek. macam makin temb4m. rindu anas weh. alahai cepatnyaaa anas dah besar .. “

Nampak makin handsome lah Anas. Walaupun Anas semakin membesar namun sikap kelakar Anas tetap seperti dulu. Ada sahaja celoteh Anas yang menghiburkan. Semoga Fattah Anas membesar menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattah Anas

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..