” Auwwww that last handshake, I’m in wonderland.. ” – Netizen

Video Hael Husaini Dan Dayang Nurfaizah Di Sebuah Shopping Mall Raih Perhatian Peminat. Part Lambai Tangan Last Tu Alahai Sweetnya Haeyang Ni, Bersemut Skrin !!

Keakraban hubungan penyanyi Hael Husaini dan Dayang Nurfaizah bukan lagi rahsia. Sering berkolaborasi sebagai pasangan duet, gandingan Hael dan Dayang tidak pernah mengecew4kan. Baik Hael mahupun Dayang, kedua-duanya sehingga kini mengakui mereka selesa berkawan dan masih tiada pengesahan samada mereka bercinta seperti khabar angin yang diperkatakan netizen.

Meninjau akaun Instagram hhdn_central, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Hael bersama Dayang dan anak saudaranya Yaya di sebuah shopping mall. Dilihat jalan beriringan, aksi pasangan ini jadi perhatian dan dirakam oleh seseorang.

Ketika Dayang mengucapkan selamat t1nggal dan melambai-lambaikan tangannya kepada Hael, Hael membalasnya sambil menyentuh tangan Dayang. Alahai sweet sangat Hael dengan Dayang ni, peminat yang ingin melihat mereka berjodohan pastinya tersenyum melihat kelakuan spontan mereka ini.

Jika anda pengikut setia Hael dan Dayang, pastinya sering melihat mereka menjayakan banyak program dan konsert bersama. Nyanyian duet antara mereka dikatakan peminat memiliki ‘jiwa’ dan ada juga yang menggelarkan Hael dan Dayang sebagai partner in cr1me.

Jom tonton video di bawah :

Memang comel sangat gaya Hael dan Dayang melambai tu, tangan bertemu tangan cute sungguh. Ini meraih perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Auwwww that last “handshake”.. Im in wonderland.. boleh tak slowmo part handshake tu hahah.. “

” Halah halah sweetnya, Cepat2 qd gi jupe oppa die harini.. smlm berdebar qd duk umah, hensem sgt oppa smlm.. “

” Kalau pasangan duet takkan sampai pegang tgn. Sweet sangat-sangat ni.. Lpas bli rumah, kita prgi shopping plk.. Sweet sgt.. trubt jugak rindu kt haeyang.. “

” Awwwww soooo sweetnye haeyang pergi shopping. Memenuhi masa bersama, so comel tangan tu.. Tunggu nasi minyak haeyang.. “

” Mcm ada kdengaran suara indah, dah lama sngt tak nmpk haeyang … rindu.. Olololo pengsan jap tengok, sweet nye Haeyang ni.. Bau nasi minyak makin dekat je ni.. “

” Baru nak move on, tengok balik vedio, onn balik. mmg semua semut mcm tu dr smlm.. tak leh move on sampai sudah.. “

Tak pernah tak sweet Hael dan Dayang bila outing bersama sebegini. Ada sahaja yang membuatkan peminat teruja dan tersenyum sendiri melihat video mereka. Apa pun, sama-sama kita doakan yang baik-baik untuk pasangan kesayangan ramai ini dan semoga sentiasa berjaya dalam karier.

Silakan SHARE..

Sumber : IG hhdn_central, IG Haelhusainifans

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..