” Wah, semakin lama semakin cantik Cik B.. ” – Netizen

Dato’ Seri Vida Kongsi Video Anaknya, Cik B Mengenakan Solekan Raih Perhatian Ramai. Walaupun Simple Tetap Nampak Menyerlah. Alahai Cik B, Cantiknya !!

Cik B atau nama sebenarnya Nur Edylnn Zamilleen Binti Muhammad Amin seorang yang semakin yang dikenali. Bukan sahaja kerana popularitinya sebagai seorang anak usahawan kepada Dato’ Seri Dr. Hajah Vida tetapi kerana sikapnya sebagai seorang anak yang bertanggunjawab dan bakatnya dalam melawak.

Terbaru, meninjau di ruangan Instagram Dato’ Seri Vida, satu video yang memaparkan wajah terbaru Cik B telah dikongsikan kepada tontonan umum. Wajah Cik B yang mengenakan solekan meraih perhatian ramai. Wah, cantiknya Cik B.

Jika diperhatikan Cik B jarang berkongsi wajahnya dengan mengenakan sedikit make up di muka malah lebih berserdahana dan simple orangnya. Sekali bersolek memang lawa habis Cik B. Terserlah keayuan dan kemanisan di wajahnya.

Bukan itu sahaja, reaksi Dato’ Seri Vida pun kelihatan sangat excited. Kedengaran alunan suaranya yang ceria melihat wajah Cik B. Suara mamanya sudah seperti ses4k nafas kerana terlampau kagum melihat kecantikan anaknya sendiri. Alahai, memamg lebih terserlah aura diri Cik B.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Datuk Seri Vida ini telah mendapat banyak tanda suka dan reaksi daripada pengikutnya. Malah ada yang berpendapat sekiranya Cik B semakin slim, semakin bertambah cantik dan manis orangnya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Siapa kata orang chubby takleh jdi cntik..trnyata anda salah wahai orang yang suka b0dysham1ng.. Tu blum Kurus dah lawa.. Tgk nti Slim tak tahu lah Cik B dressing Mesti let0p.. Sah2 laris jd her0in drama TV.. “

” Cik B cantik.. Cantik nyer dia.. Cantiknya Cik B.. Cantik mcm ini jgn make up tebal ok biar natural beauty.. Lawa awak sayang.. Suka tengok.. Jadi diri sendiri macam mama lebih baik..  Suka tengok family nie.. penyayang.. “

” Che B dah makin cantik.. cepat Che B kuruskan sikit bdn.. Tak sabar nk tgk cik b minggu ke 3 ni.. yg minggu 1 dan 2 ntah brp kali ulang tgk.. best sgt.. Cik B…beautiful..  “

” Wehhhhh  cantikkkk.. mama perlukan menantu tak  hmm hmm.. cantik dan ayunya cik B ternyata keayuan dan kecantikan itu anugerah Allah pd semua manusia.. DSV mcm tak boleh terima je anak dh pandai make up lawa2 .. “

” Hebat sungguh kasih sayang ibu.. Allahuu aku rindu ibuku.. suara hentai sgt hahaha.. Cik B dh suka pakai pakaian perempuan yeahh.. dah lawa da cik.b ada aura.. gudluck cik b in future.. “

” Cikb dengan jisoo blekping ni kembar ke.. Sebab you nampak cantikkk sangat.. Cikb ni sebenarnya lawa tauuu.. Manis je.. comey doh anok mama.. lps ni blh ambik trainer plak kat rumah utk cik b exercise.. kurus cik b lps ni melet0p.. “

” Cik B muka manis nti dah slim bertambah terserlah jelita.. jumla kurus.. Ni lawa.. sape mekapkan cikb lawa cmni i lovee sgttt.. cik b cantik sebenarnya.. Cik b semakin cantik our future malaysian superstar.. “

Walaupun dilahirkan dalam keluarga yang senang ianya tidak menjadi satu zon selesa buat dirinya malah Cik B sentiasa berusaha memberikan yang terbaik untuk mamanya dan keluarga. Apa-apa pun semoga Cik B berjaya dengan bakat yang dianugerahkan dan sentiasa bahagia dunia akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG datoserivida, cikb_havoc66

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..