” Saling tak tump4h, memang c0py paste sangat tuanku.. ” – Netizen

Tunku Azizah Muatnaik Gambar Thr0wback Ketika Muda Yang Begitu Seiras Dengan Wajah Putera Baginda, Tengku Muhammad Sekarang. Alahai Memang Sama Sangat Tuanku, Macam C0py Paste !!

Meninjau ke akaun Instagram Tunku Azizah, baginda ada memuatnaik satu posting yang menunjukkan gambarnya ketika muda dan gambar anakanda baginda, Tengku Muhammad Iskandar Ri’ayatuddin Shah. Tengku Muhammad merupakan anakanda kedua baginda.

Menurut Tunku Azizah, anakandanya ini banyak mewarisi rupa parasnya. Lihat sahaja gambar yang dikongsikan sememangnya wajah mereka berdua nampak seiras terutamanya pada bahagian mata dan hidung. Macam c0py paste kan ?

Sebelum ini baginda ada berkongsi gambar yang sama ketika muda namun respon yang diberikan oleh netizen adalah berbeza. Ramai menyatakan wajah baginda seiras dengan puteri bongsunya, Tengku Jihan Azizah Athiyatullah.

Melalui entri kali ini ternyata wajah baginda sebenarnya seiras dengan Tengku Muhammad. Warna mata mereka juga sama. Nampak macam kembar kan? Malah wajah Tunku Azizah juga begitu cantik ketika muda dan tetap kekal cantik sehingga kini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen turut bersetuju bahawa wajah Tengku Muhammad sememangnya seiras bondanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

Seorang yg sgt peramah dan kelakar… mudah tersenyum… I am still your fan sampai skrg tuanku, still remember the day u got married, broadcast kat tv, lawa g1ler.. “

” Masya Allah.. ibu Dan anak sama je mukanya.. sejuk maya memandang.. bolehlah buat besan. Handsome boy ni Tuanku.. Iya sama sebiji tul tuan ku.. “

” Tuanku senyum ker tak senyum memang sudah semulajadi cantik. Ampun tuanku.. ada org kata sejuk anak lelaki rupe mak, sbb berlainan jantina.. tak tahu lah betul ke tak… “

” MasyaAllah.. bonda dan anakanda sama2 lawa dan handsome. Saling tak tump4h. Memang c0py paste sangat tuanku.. “

” Handsome anakanda2 Tunku. Ibu & ank lelaki sememangnya akan seiras kan Tuanku. Ye.. muka bonda Permaisuri sgt.. so sweet n cute.. “

” Anakanda lelaki selalunya akan mirip wajah bondanya.. Segak mcm Tuanku. mana tump4h nya kalau tak ke nasi tuanku… anak lelaki mirip wajah ibu nya. kata orang tua2 sejuk. masyaallah.. “

” Mesti lah sama.. Muka anak dan ibu. Alhamdulillah semoga dikurniakan kesihatan yang baik. Semoga Allah lindungi keluarga Tuanku. Ampun Tuanku.. “

Bak kata orang, anak lelaki jika mewarisi wajah ibunya ‘ sejuk’ kehidupan rumahtangga. Namun sejauh mana kesahihannya tidak dapat dibuktikan. Apa yang pasti wajah anak-anak sememangnya mewarisi wajah ibu dan bapanya. Jadi tidak hairanlah Tengku Muhammad handsome orangnya kerana bondanya cantik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tunku Azizah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..