” Cutenya, senyum sampai tak nampak mata.. ” – Netizen

Perkongsian Gambar Cucu Angkat Tunku Azizah Bersama Selimut Yang Dikait Sendiri Oleh Baginda Raih Perhatian Ramai. Unik Nama Baby, Bamb4m Dan Comel Pula Tu !!

Umum mengetahui bahawa, Raja Permaisuri Agung, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah mempunyai Yayasan Ferliliti Tunku Azizah (TAAFF) di mana Yayasan ini membantu mereka yang telah mendirikan rumahtangga yang masih belum mempunyai cahaya mata untuk lakukan rawatan IVF.

Malah sehingga kini, sudah ramai yang telah dibantu oleh Raja Permaisuri Agung menerusi Yayasan tersebut dan berjaya untuk memiliki cahaya mata menerusi rawatan tersebut yang sedia maklum kos rawatannya menjangkau puluhan ribu ringgit.

Terbaru, Tunku Azizah telah berkongsi gambar seorang bayi di akaun Instagram rasminya. Bayi tersebut merupakan cucu angkat baginda yang beketurunan Cina dan diberikan nama sebagai Audrey Azizah Chua. Malah bayi tersebut turut mendapat hadiah istimewa daripada baginda iaitu selimut yang dikait sendiri oleh Tunku Azizah.

Perkongsian gambar itu telah mendapat puluhan tanda suka dan ratusan komen daripada warga netizen yang suka akan perkongsian oleh Tunku Azizah itu. Pada posting tersebut, Tunku Azizah turut memuji cucunya itu begitu comel.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, ramai turut memuji akan kecomelan cucu angat Raja Permaisuri Agung yang dilihat bukan sahaja comel, malah badannya yang m0ntel itu buat ramai menjadi ger4m. Antara komen-komen tersebut adalah:

 ” MasyaAllah, cutenya cucu Tuanku, senyum sampai tak nampak mata, ger4m tengok baby ni, besar dengan sihat.. “

 ” Ishhhh m0ntel sungguh badannya, bersyukur dapat merasa akan hadirnya cahaya mata, terima kasih Tuanku kerana banyak membantu pasangan diluar sana untuk mendapatkan cahaya mata.. “

” Nicenya blanket  nenek buat untuk cucu tersayang, dibuat penuh kasih sayang, sebab tu lah cantik sangat .. “

 ” Ger4mmmmnya, boleh pinjam seminggu tak, bamb4mm sungguh cucu Tunku Azizah ni, semoga membesar dengan sihat.. “

 ” Semangat betul cucu Tuanku, dapat hadiah istimewa  daripada hasil tangan Tuanku, pattern blanket yang simple, warna pun soft, cantik sangat.. “

” Pipi dia macam roti bun lah, aduh4i ger4mnya tengok, lagi-lagi bila dia senyum sampai tak nampak mata tu.. “

” Ya Allah comelnyaa. Pipi nak pergi mana tuh, mata mana mata anak oiiii, semangat betul cucu Tuanku kali ni.. “

Patut ramai yang memuji akan kecomelan cucu angkat Tunku Azizah, memang comel sangat pun. Cantik sungguh selimut hasil tangan baginda, untung baby Audrey tau. Kami dari Berita Kopak mengucapkan setinggi tahniah buat Permaisuri Agung kerana sekali lagi telah menerima kelahiran cucu angkat baru.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Tunku Azizah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..