” Sedapnya suara, jarang lagu raya baru boleh tangkap macam ni.. ” – Netizen

Video Persembahan Lagu Hari Raya Daripada Amyza Aznan Dan Anak Lelakinya, Adrian Adam. Wah Dah Ada Lagu Raya Sendiri, Catchy Betul Rentaknya. Selamba Je Ian Tarik Suara, Memang Padu. Part Salam Sayang Tu Sampai Terngiang-Ngiang !!

Semenjak kemunculan Amyza Aznan dan anak lelakinya, Adrian Adam di program Family Duo baru-baru ini, nama mereka menjadi sebutan ramai. Suara Adrian yang memuk4u tidak hanya juri malahan penonton rancangan tersebut.

Adrian sememangnya memiliki suara yang unik dan mampu membawakan lagu bernada tinggi dengan bagus. Dikatakan peminat seperti alunan suara ‘cerek’ Mariah Carey, bakat Adrian nampaknya tidak terhent1 di situ.

Meninjau akaun Instagram Amyza Aznan, telah dikongsikan video yang memaparkan Amyza dan Adrian menyanyikan lagu tema Salam Sayang Ramadhan 2021. Ini adalah lagu bagi stesen televisyen tersohor TV3 dan mereka diberikan peluang untuk membawakan lagu ini.

Kepercayaan yang diberikan oleh TV3 nampaknya tidak sia-sia. Mendengar alunan suara Adrian, lagu baru ini kedengaran menarik dengan irama dan liriknya yang sesuai untuk semua golongan. Wah semakin menyerlah bakat Adrian dan suara Amyza juga tidak mengh4mpakan.

Jom tonton video di bawah :

Nyanyian Adrian dan Amyza ini mendapat perhatian daripada peminat. Ramai yang memberikan pujian dan menyukai lagu ini. Antara komen-komen peminat :

” Best lagu ni Amyza, tahniah. Masuk joox ni layan sis. Lagu raya akak dengan anak memang best, terbaik lah.. kena betul dengan lagunya, macam dulu-dulu lagu Anuar Zain dengan partner dia. akan viral one day.. “

” Sedap sungguh suara anak akak, terbaiklah. Terikut ikut tau time part salam sayang tu. Tiba-tiba jadi fans selepas tengok family duo aritu hehe.. “

” Selalunya saya tak minat lagu raya baru tapi yang ni, i love it. Memang best even first time dengar, best best best.. Sedap betul suara anak beranak ni.. “

” Talented nya, let0p dua beranak ni. Pregnant Ian dulu tel4n mic ke kak oii. Selamber je Ian tarik kak, suara power betull.. “

” Bestnya lagu ni kak, terus ada mood nak raya hehe.. Kita snap snap tap tap dekat rumah je la. Kebabo0m mesti melet0p lagu ni nanti.. “

” Sungguh merdu lagunya sis, dah banyak kali ulang. Merdu suara, ni kalau rap panjang mesti melet0p ni. Ke mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. dar4h anak seni tetap mengalir.. “

” Sedap didengar lagu ni, jarang woo lagu raya baru boleh tangk4p gini. first time dengar dah rasa suka, suara Ian tu merdu amat. Tahniah kak dan Ian.. “

Rancak dan sedap mendengar alunan suara Adrian dan Amyza, pastinya lagu ini akan menjadi salah satu lagu baru raya kegemaran ramai. Tahniah untuk Adrian dan Amyza dan semoga lebih banyak lagi diberi peluang untuk mengembangkan bakat yang ada di masa hadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyza Aznan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..