” Macam Tengku Jihan, cantik betul Tuanku sewaktu muda.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Ketika Muda, Penampilan Dan Wajah Tunku Azizah Aminah Raih Perhatian Ramai. Wah, Cantiknya Tuanku Dan Memang Iras Anakanda, Tengku Jihan !!

Semua orang semestinya banyak menyimpan memori ketika zaman muda. Jika dikenang kembali gambar-gambar ketika dahulu, pastinya terkenang memori silam yang menyimpan seribu satu kisah. Zaman muda hanya sekali dan tidak akan berulang kembali.

Meninjau ke akaun Instagram, Tunku Azizah ada memuatnaik gambarnya sewaktu muda. Dengan kapsyen ‘ We were young once ‘, rasanya tidak sukar untuk kita mengec4m yang mana satu Tunku Azizah. Pastinya baginda yang duduk di hadapan sebelah kiri.

Baginda yang memakai pakaian berwarna krim dan berambut paras bahu, sememangnya seorang puteri yang sangat cantik sejak dari muda lagi. Wajah baginda tidak banyak berubah sehingga kini dan tetap nampak kelembutan seorang wanita dan muda dari usianya.

Jika diperhatikan wajah baginda saling tidak tump4h seperti anakanda baginda iaitu Tengku Puteri Jihan Azizah Athiyatullah. Tengku Jihan merupakan puteri bongsu baginda yang kini sudah berusia 18 tahun. Nampak sangat seiras kan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Kebanyakan netizen turut bersetuju dan menyatakan wajah Tunku Azizah seiras sangat dengan anakandanya, Tengku Jihan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Wow MasyaAllah 99% tengku Jihan. Cantiknya tuanku. Time ni nmpk muke Tgku Jihan. That Farrah F4wcett hairstyles.. “

” Macam Tengku Jihan. Nampak nye Tengku Jihan Ikut muka bonda dia. Santeknya Queenku sayang. Cik mimi pon ada.. SubahanAllah… muda2 cantik.. dewasa pun cantik… Mmg Sebiji rupa anakanda tuanku… “

” Macam Tengku Jihan.. cantik betul Tuanku sewaktu muda. Ur smile r so beautiful. Wah Farrah F4wcett hairstyle Tuanku .. “

” Beautiful. cantiknya masa muda¬≤ . Cantik Tuanku seiras Tengku Jihan.. Beautiful Tuanku Permaisuri sihat, panjang umur dan selamat dunia dan akhir4t. Aamiinn… “

” Spotted Tuanku sebijik Tg Jihan. Ampun Tuanku, Tuanku mmg cantik. MasyaAllah.. is that Mimi or Aminah Taib? Ampun Tuanku.. “

” Yg duduk tepi baju merah tu siapa.. Muka mcm ank Tuanku. So trendy… the hairstyle was the in thing.. Sapa la yg berani nk t4ckle anak dara Sultan Iskandar masatu… haha.. “

” MasyaAllah beautiful Tuanku. Sama iras saling tak tump4h Tengku Jihan la. Kenangan silam mengamit memori. Ala cantik nya rambut kep0k2 Tunku teringat rmbut princess di4na.. “

Bak kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Wajah Tengku Jihan nampaknya mewarisi kecantikan bondanya. Walaupun gambar yang dikongsikan sudah bertahun lamanya, namun kecantikan Tuanku Permaisuri tetap sama seperti dulu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tunku Azizah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..