” Ooo ada cara baru halau nyamuk yer our hero, haha.. ” – Netizen

Video Shukri Yahaya Menyakat Penerbit Siti Rosmizah Di Set Penggambaran Buat Peminat Terhibur. Kelakar Shukri Ni, Semua Orang Nak Diusiknya, Naik Pen1ng Big Boss Tu Tengok Cara Shukri Halau Nyamuk, Haha !!

Nama pelakon Shukri Yahaya naik menjulang setelah memegang watak utama menerusi drama ‘ 7 Hari Mencintaiku’ pada tahun 2016Β  dengan mendapat sambutan luar biasa daripada penonton. Bahkan sambungan drama tersebut pada tahun lalu juga telah menjadi fen0mena.

Mungkin ramai yang berpendapat, penampilan Shukri menerusi drama-drama yang dilakonkannya pasti sama seperti di luar iaitu seorang lelaki yang romantis dan sopan santun. Namun jangkaan tersebut meleset kerana Shukri sebenarnya mempunyai sikap ‘g1la-g1la’ yang membuat ramai terhibur jika melihat gelagatnya itu.

Terbaru menerusi perkongsian di akaun Instagram Shukri Yahaya Fanatics, telah dikongsikan video Shukri sedang berada di set penggambaran drama ‘ Rindu Awak Separuh Nyaw4 ‘. Dalam video itu, Shukri telah menyak4t penerbit drama tersebut iaitu Siti Rosmizah yang juga penulis novel 7 Hari Mencintaiku.

Shukri telah menghalakan hair dryer yang sedang digunakannya ke arah Siti Rosmizah untuk menghal4u nyamuk. Aksi Shukri tersebut buat ramai yang berada di situ juga turut ketawa kerana terhibur melihat gaya Shukri yang sempat menyak4t Siti Rosmizah di set penggambaran.

Tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton perkongsian video yang melihat sikap ‘g1la-g1la’ Shukri yang suka menyak4tΒ  tu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Bertabahlah semua orang kat set, our hero kalau tak sakat memang bukan Shuk la namanya, sian Big Bos tu ha, hahaha.. “

” Haha kelakar lah Shuk ni, sempat lagi kan dia mengus1k tu, boleh cuba ni cara terbaru hal4u nyamuk malam-malam.. “

” Ooo ada cara baru halau nyamuk yer our hero, haha. Keras perut tengok Shukri punya lawak, adoi meriah set kalau mcm ni.. “

Β ” Mesti ramai terhibur kan kat sana, sambil penat bekerja, ada juga lah masa berlawak berjenaka sama-sama untuk hilangkan penat tu.. “

Β ” Semp0i gaya tu, haha tak terpkir pula, sambil cantikan rambut, sambil hal4u nyamuk. Part pegang hair dryer tu mahal beb.. “

Β ” Aku perati je gaya dia pegang hair dryer tu, suka menyak4t rupanya hero kita ni, seronok tengok ramai yang terhibur.. “

Β ” Ingtakan Shuk ni sopan santu orangnya,Β  otak g1la-g1la juga rupanya, lagi-lagi dengan member baik dia, Sharnaaz, hahaha masuk air.. “

Kelakar lah Shukri ni, tertanya-tanya Siti Rosmizah kenapalah si Shukri ni menghalakan angin hair dryer tu kepadanya, rupanya nak hal4u nyamuk, aduh4i haha. Apa-apa pun perkongsian tersebut hanyalah sekadar hiburan dan kami dari Berita Kopak berharap dengan perkongsian ini juga turut menghiburkan pembaca semua.

Silakan SHARE…

Sumber : IGΒ  Shukri Yahaya Fanatics, Shukri Yahaya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..