” Fatima comel, daddy comel, gelak mommy pun comel.. ” – Netizen

Video Thr0wback Fattah Amin Mendodoikan Anaknya, Nur Fatima Aisha Ketika Hari Pertama Dilahirkan Raih Perhatian Peminat. Alahai, Kecil Dan Comel Jer Fatima. Daddy Pun Tak Kek0k Pegang Baby !!

Pejam celik rasanya sudah hampir tiga bulan pasangan pelakon Fazura dan Fattah Amin bergelar ibu dan bapa. Nur Fatima Aisha dilahirkan pada awal Oktober lalu setelah dua tahun pasangan ini menantikan kehadiran cahaya mata dalam kehidupan mereka.

Meninjau ke akaun Instagram Fattzuralovelife, satu video thr0wback telah dikongsikan. Video tersebut dirakamkan ketika hari pertama Fatima dilahirkan ke dunia. Fattah pada ketika itu sedang mendodoikan cahaya mata sulungnya itu sambil Fazura merakamkannya.

Walaupun baru pertama kali bergelar bapa, Fattah dilihat tidak kek0k memegang bayinya dan nampak seperti sudah biasa melakukan perkara sedemikian. Maklumlah bayi yang baru dilahirkan biasanya terlalu fragile dan perlu dipegang dengan berhati-hati.

Fazura juga turut memuji sikap suaminya itu di kapsyen video tersebut yang berbunyi ‘ You’re are natural from day one’. Nampak terpancar kebahagiaan di wajah Fattah selepas bergelar seorang bapa. Fatima pun nampak kecil dan comel sahaja di pangkuan si bapa.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video ini telah mendapat puluhan ribu tontonan dan ratusan komen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Semoga fatima membesar dengan baik . Finally dapat tengok daddy dodoikan Fatima. Daddy daughter bonding Hello baby Fatima aisya.. “

” Semoga Allah sentiasa melindungi Fattah Fazura Fatima. fatima main cak cak plakkk… skrg dh nk msuk 3bln dh awl thn depan.. cepat je besar kan.. “

Happy for both of you. Fatima comel, daddy comel, gelak mommy pun comel. Langsung tak kekok pegang baby. Comel daddy..eh..baby.. “

” Tak sabar nk tgk princess fatima. can’t wait to see her face. Alolor daddy n baby sama2 cute. Nur Fatima Aisya with daddy.. “

” MashaAllah… Moga baby fatima membesar dengan sempurna oleh orang tuanye yg sempurna. Seindah peribadi puteri kesayangan Nabi Kita Muhammad Sollallahhu alaihissalam.. “

” Happy daddy , Alhamdulillah kiriman agong terindah fatima daddy girl sgt.. Membesar dengan sihat ye sayang, jadi anak yg baik untuk mummy n daddy.. “

” Eeee cute.. tak sabar nak tgk fatima.. kecik jer dia time ni. tgk skrg makin tinggi ikut daddy dia. cepat jer besar. aish.. how time flies.. “

Sehingga hari ini, pasangan ini masih merahsiakan wajah puteri kesayangan mereka. Walaupun ramai yang tidak sabar untuk melihat wajah comel Fatima namun kita perlulah menghormati keputusan pasangan ini yang belum mahu mended4hkan wajah si comel mereka kepada umum. Semoga Fatima Aisha membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzura Love Life, Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..