” Happy Birthday to your mom. Cantiknya mama Hanis, muda lagi.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Berkongsi Gambar Dan Ucapan Sempena Hari Ulangtahun Kelahiran Ibunya, Nani Rostam. Alahai Cantiknya Mak Hanis, Awet Muda Sangat. Patut Lah Hanis Cantik, Maknya Pun Lawa !!

Nani Rostam merupakan ibu kepada selebriti tanah air, Hanis Zalikha. Puan Nani dikenali peminat kerana sering berkongsi dekorasi rumah di blognya. Nenek kepada Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah ini juga sering memberikan sokongan penuh kepada anaknya dalam apa-apa bidang yang diceburi.

Meninjau di akaun Instagram milik Hanis, Hanis ada berkongsi gambar ibunya yang mendukung Alisa sewaktu kecil. Gambar tersebut dikongsi berserta dengan ucapan hari lahir yang penuh kasih sayang daripada Hanis bersempena ulangtahun kelahiran ibunya.

Dalam gambar tersebut, kelihatan Puan Nani sangat happy mendukung si comel Alisa yang memakai gaun biru. Alisa yang didukung juga nampak selesa dengan neneknya. Hanis juga ada berkongsi betapa dirinya sangat bertuah dan bersukur kerana Puan Nani sentiasa ada bersamanya.

Puan Nani yang sudah bergelar nenek ini tetap kelihatan cantik dan awet muda. Rata-rata peminat memuji kecantikan ibu Hanis ini yang tidak dimamah usia. Hanis bertuah kerana mewarisi kecantikan ibunya dan Alisa juga turut sama comel seperti neneknya.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Ruangan komen dihuj4ni dengan ucapan selamat hari lahir daripada peminat. Hairul juga turut memberi ucapan kepada ibu mertuanya itu. Antara komen-komen mereka adalah :

” Happy birthday mama.. “- Hairul Azreen

” Happy birthday auntie nanirostam, semoga sehat sentiasa, cantik selalu diberika kesihatan yang berpanjangan aminnn… ya Allah, comellnyee awak thealisaaisyah macam mommynye jugak haniszalikha.. “

” Ini idola sy dr blog aunty smpai la ig.. now dh tak tau nk tgk inspirasi sy ni kt mana keknis.. Rindu nk tgk deco rumah aunty dan table setting die.. terima sangat.. btw, happy birthday aunty.. Moga aunty sihat2 selalu.. “

” MasyaAllah syanteknye mama.. muda lagi.. secantik juga anak n alisya, Happy birthday aunty… sy kenal dari zaman inibelogsaya.. “

” Happy Birthday utk mama Hanis. Semuga sihat2. selalu dan semuga Allah mempermudahkan segala urusan. Aamiin.. “

” Happy birthday to your mom.. may Allah bless her panjang umur and murah rezeki amin, happy birthday pretty auntie.. “

” Happy Birthday nanirostam Semoga panjang umur dan ceria selalu.. like nanny like granddy..  both are super beautiful.. “

” Happiest birthday to your beautiful mama babe haniszalikha, wahhhh… mama cantik Dan muda LG… Hb 2 u, cantiknya mak haniszalikha.. awek muda.. “

Selamat hari lahir buat Puan Nani. Sudah pastinya Hanis sangat bersyukur mempunyai ibu yang sentiasa menyokong kariernya selama ini. Kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan semoga Hanis dan keluarga sentiasa berbahagia selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha, Nani Rostam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..