Connect with us

Artis / Selebriti

” Siapa seorang lagi tu, tak pernah nampak sebelum ini, cantik.. ” – Netizen

Video Kejutan Hari Lahir Abby Abadi Oleh Anaknya, Danish Hakim Raih Perhatian Ramai. Kelibat Seorang Wanita Bersama Mereka Buat Ramai Tertanya-Tanya. Ada Yang Ingat Girlfriend Danish, Ini Respon Abby !!

Meninjau ke akaun Instagram Abby Abadi, perkongsian sebuah video yang memaparkan kejutan sambutan hari lahir oleh anaknya. Mohamed Danish Hakim telah meraih perhatian ramai. Kejotan ini tidak disangkakan kerana hari lahir Abby adalah pada 1 Disember lepas.

Walaupun sudah terlewat 5 hari, namun Abby amat menghargainya kerana Danish masih ingat tarikh hari lahirnya. Danish menghadiahkan sebiji kek hari lahir yang tertulis Happy Birthday Mama dan sebuah beg tangan serta sekeping nota yang agak kelakar.

Klik gambar untuk info..

Namun di sebalik sambutan tersebut, ada sesuatu yang mencur1 tumpuan ramai iaitu kelibat seorang wanita yang turut sama-sama menyambut hari lahir Abby. Wanita tersebut juga dilihat sangat mesra dengan mereka sehingga ada yang meneka wanita tersebut merupakan kekasih Danish.

Tidak hanya berdiam diri, Abby menyatakan wanita itu merupakan kakak kepada Darda. Darda merupakan anak angkat Abby dan suaminya yang dijaga sejak kecil lagi. Patutlah wajah mereka berdua nampak agak seiras. Adik-beradik Darda rupanya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini duhujani dengan ucapan hari lahir buat Abby. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Happy birthday kak Abby semoga selalu sehat dan d murah kan rezeki nya….. Wah, abang danish dah ada girlfriend.. comelnye darda tuuu.. “

” Tu cousin danish ke.. Sanah Helwah mama mamayebbyyabadi.. Semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik dan murah rezki selalu ye.. “

” Happy birthday Mamayebbyyabadi semoga sihat selalu.dimurahkn rezeki. kita nak bagi love je.. happy family always.. “

” Happy birthday mamayebbyabadi.. semoga dimurahkn rezeki..sihat sllu..srta trus bhgia brsama fmly2 tecinta.. Muka dia seiras dengan danish.. “

” Selamat hari lahir kak abby. seronok melihat keluarga ini. untung danish masih ingat birthday akk.. happy birthday.. “

Klik gambar untuk info..

” Siapa seorang lagi tu.. tak pernah nampak sebelum ini. Selamat hari lahir kak abby. semoga ceria ceria selalu bersama keluarga.. “

” Selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke berapaa … haha.. semoga berbahagia selalu.. siapa tu kak abby, cantik.. “

Respon Abby mengenai perempuan yang ada bersama mereka itu :

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran buat Abby Abadi. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang berpanjangan serta berbahagia di samping keluarga tercinta. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT