Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia ni memang ada vibe Dubai girl lah, semua nampak mahal kat dia.. ” – Netizen

Video Penampilan Izara Aishah Ketika Di Majlis Fesyen Cur1 Perhatian Warganet. Wow Nampak Elegent Betul Izara, Makin Cantik Ibu Anak Dua Ni !!

Umum mengetahui yang baru-baru ini, pelakon dan juga model, Izara Aishah selamat melahirkan cahaya mata keduanya. Meskipun sudah tidak aktif dalam dunia lakonan, perkembangan Izara sering diikuti oleh para peminatnya di akaun Instagram.

Terbaru, Izara telah memuataik video yang memaparkan dirinya menghadiri sebuah majlis fesyen. Menerusi video itu, kelihatan Izara mengenakan busana berwarna hitam. Tampil elegent, penampilan Izara di majlis tersebut mencur1 perhatian warganet.

Klik gambar untuk info..

Ada yang mengatakan yang Izara sudah kelihatan seperti wanita dari negara Dubai dan apa yang dipakainya walaupun ringkas, ia kelihatan serba mewah. Bukan itu sahaja, solekan pada wajah Izara turut mendapat pujian ramai yang mengatakan Izara tampil cantik dengan solekan seperti itu.

Sehingga kini, video yang dikongsikan oleh Izara menerima puluhan ribu tanda suka dan ratusan komen daripada warganet sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Cantik sungguh busana hitam dan sedikit keemasan yang digayakan oleh Izara itu, nampak sopan dan manis.

Tonton video di bawah ini :

Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet  menyukai perkongsian video oleh Izara. Antara komen-komen menarik adalah :

 ” Dia ni memang ade viba Dubai girl lah, semua nampak mahal kat dia.. Pastu makeup simple2 pun dah nmpak cantik sangat lah.. “

” Minimal make up, modest wear, down to earth, lemah lembut.. True beauty.. Tak puas aih tengok Izara ni, lawo teruks arr.. “

” Ishhhlahh barbie doll sunguhh.. Segakk.. Dah beranak dua orang anak pun cantik, makin cantik masalahnya.. Kita ni yang baru beranak sorang pun dah tak terurus diri.. “

” Masya Allah.. Cantiknya kamu Izara.. Tak puas memandang tau.. Cantik ala2 snow black gitew.. Gojes sangat beb, hehehehe.. “

” Suka lah tgk dia ni. Muka pun mcm kacuk2. Makin cantik ye dia lepas beranak anak no 2.. Kalau orang tak kenal msti igt dia orang dari timur tengah.. “

” Terpaling glams habis lah.. Simple tapi memang wow sangat.. Ada orang pakai warna hitam semua tak naik aura, tapi Izara berseri sangat dgn warna hitam.. “

” Segaknyaaaa.. Admire sungguh la dgn artis sorang ni. Dah la segak, sifat dirinya pun Alhamdulillah baik. Semoga awet muda hingga ke tua Izara.. “

Klik gambar untuk info..

Bak komen peminat, tak jemu memandang wajah ayu Izara. Untuk sekadar info, Izara mendirikan rumahtangga bersama anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza, Muhammad Adib Khalid. Hasil perkongsian hidup bersama, pasangan ini telah dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG izaraiaishahofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT