Connect with us

Artis / Selebriti

” Beria saya tengok sampai habis. Sekali ku tertipu, haha.. ” – Netizen

Achey Bocey Kongsi Video Kehebatan Anaknya, Tiara Zinnirah Nasir Bermain Ice Skating Buat Warganet Terhibur. Amboi Tiara Bukan Main Lagi Gaya Tu, Siap Lambai Tangan Lagi. Ayah Kata Bakal Wakil Negara, Bukan Main ‘ Pro ‘ Tiara Meluncur. Kau Gula-Gula Kan Kami Dik, Haha !!

Achey Bocey sering berkongsi gelagat anak perempuannya, Tiara Zinnirah Nasir yang mencuit hati. Setiap kali ada sahaja telatah Tiara yang dikongsikan pasti akan membuatkan warganet ketawa besar melihatnya. Achey sendiri kadangkala terkena prank dengan Tiara.

Meninjau akaun Instagram Achey Bocey, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aksi Tiara ketika berada di tempat bermain ice skating di Sunway Piramid. Tulis Achey pada paparan video itu mengatakan ada satu kehebatan Tiara yang semua orang tidak tahu.

Klik gambar untuk info..

Kata Achey, Tiara adalah pencinta ice skating. Senyum sahaja Tiara ketika ayahnya merakam gelagatnya itu. Semangat betul Tiara hendak bermain dan tambah Achey lagi Tiara bakal mewakili Malaysia pada masa hadapan. Ingatkan betul-betul Tiara main ice skating tetapi semua kena scam.

Elok sahaja Tiara duduk di atas ice skating aid dan ditolak oleh seorang lelaki. Memang laju lah Tiara meluncur kalau macam ini Tiara bermain ice skating. Punya lah warganet menonton sehingga ke akhir video. Disangkakan Tiara betul-betul hebat meluncur tapi ‘digula-gulakan’ macam tu saja, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Achey ini sehingga kini telah pun meraih lebih 23 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Tipah tertipu oleh Tiara gebu haha.. gaya lambai2 mcm ada achievement tournament tetapi Tiara terlalu santai.. ”

” Anak beranak ni kerja nk gula-gula kan kita je.. niaga pun niaga gula-gula haha.. Berdebo acik tunggu nak tengok, last-last.. haha kelakar lah awak, dah la cumill.. ”

” Kena sc4m la acik dengan Tiara comel ni haha.. Ni mana yang bakal wakil negara ni? Yang duduk ke yang belakang? Alaaaa geram la titewww.. ”

” Wow Tiara, caya lah haha.. Latih dia sampai jadi wakil Malaysia masuk olimpik ice skating bang haha.. ”

” Beria saya tengok sampai habis haha.. sekali ku tertipu.. hebatlah Tiara main ice skating, langsung tak jat0h tu haha.. ”

” Fuh bukan biasa-biasa Tiara ni.. Tergelak haku, adoilah Tiara ni. Gaya mesti kena ada ayah haha.. Memang terer Tiara main ice skating.. meluncur laju kau.. ”

” Baru feel nak tengok Tiara hebat main luncur aishhhh.. aku tak tahu la Tiara oii.. dapat bapak ko ni kaki membahan haha.. ”

Klik gambar untuk info..

Tiara Tiara, ramai betul kena scam dengan Tiara kali ini. Ingatkan betul lah pandai meluncur, rupa-rupanya meluncur sambil duduk santai. Lawak sungguh Tiara ni, sama lawak dengan ayah sekarang. Tak kisah la Tiara kan, janji Tiara happy.

Silakan SHARE..

Sumber : Achey Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT