Connect with us

Artis / Selebriti

” Shuib memang bahagia dengan Watie tapi tak dinafikan perasaan rindu pada arwah tak akan hilang.. ” – Netizen

Video Watie Hanifiah Menjawab Persoalan Warganet Adakah Shuib Selalu Bercerita Tentang Arwah Siti Sarah. Part Shuib Cerita Mimpi Sarah Tu Lawak Ada, Sedih Pun Ada. Untung Shuib Ada Isteri Yang Memahami !!

Walaupun sudah bertahun arwah Siti Sarah pergi, namun rasa kasih Shuib terhadap isterinya tidak pernah berkurangan. Malah Watie sebagai penyeri dan mummy baru anak-anak Shuib juga sangat sporting dan melayani semua cerita Shuib mengenai Siti Sarah.

Meninjau akaun Tiktok Syaz_aa, telah diulangsiar beberapa buah video yang memaparkan live Watie dan Shuib semalam. Menerusi live ini, Watie ada menjawab persoalan daripada seorang warganet bertanyakan adakah Shuib selalu bercerita tentang Siti Sarah.

Klik gambar untuk info..

Kata Watie, setiap hari pasti ada sahaja cerita Siti Sarah yang Shuib ceritakan. Tidak hanya itu, Shuib juga setiap hari mendengar lagu Siti Sarah berulang-ulang kali sehinggakan Watie sendiri terngiang-ngiang lagu itu ditelinganya. Satu hal yang membuatkan warganet kagum adalah penerimaan Watie yang sangat positif.

Shuib juga ada bercerita mengenai mimpinya bertemu Siti Sarah tetapi sedih kerana tidak dapat melihat wajah Siti Sarah. Tambah Watie, Shuib sampai menangis-nangis ketika terjaga daripada tidur kerana mengenangkan mimpinya itu. Dipanggil ibu berkali-kali tetapi Sarah tetap tidak muncul.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@syaz_aa

pagi tadi #shuib ada #mimpi arwah #sitisarah #rinduyangmenyakitkan #shuibsepahtu #shuibsarah #shuibwatie #watiehanifiah #tiktokmalaysia #fypシ゚viral #alfatihah buat arwah…

♬ Tinggalkan Diriku – Sarah

@syaz_aa

rinduyangmenyakitkan shuibsepahtu shuibsarah shuibwatie tiktokmalaysia sitisarahraisuddin watiehanifiah

♬ Tinggalkan Diriku – Sarah

@syaz_aa

watie wanita hebat.. nampak #keikhlasan tu.. #wanitahebat #sitisarahraisuddin #rinduyangmenyakitkan #shuibsepahtu #shuibsarah #shuibwatie #tiktokmalaysia #watiehanifiah

♬ Tinggalkan Diriku – Sarah

@syaz_aa

contoh yang baik buat apa kita nak jeles pada yang telah tiada..watie lebih bersyukur dengan kehidupan yang allah bagi..#alfatihah #fypシ゚viral #watiehanifiah #tiktokmalaysia #shuibwatie #shuibsarah #shuibsepahtu #rinduyangmenyakitkan #sitisarahraisuddin

♬ Tinggalkan Diriku – Sarah

Ribuan tanda suka telah pun direkodkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Bagus Watie jenis yang tak jeles, bersyukur dengan apa yang Allah bagi sebab hidup dia sekarang lebih baik berbanding dulu.. ”

” Memang patut la shuib kawin dengan watie.. beruntungnya siti sarah, suami dia tak pernah lupakan dia walaupun dah ada isteri baru.. ”

” Lawa watie. bila dok cerita cmni nampak kbaikan dia. phm shuib memang dh bahagia dgn watie tp tk dinafikan prasaan rindu pd arwah tkkn hilang.. ”

” Kenangan tak boleh dibeli.. still ada dlm minda kita Smpai bila2… moga syurga la buat watie ni. sabar dan baik orgnya.. ”

” Kenangan tu mmg xbole lupa tetap mjd kenangan se umor hdup.. watie.. ada la istri yg amat memahami bole trima suib seadanye.. ”

” Sarah terlalu bermakne dlm hidup dia dulu²…sbb tu dia sedih walaupun dah kawin lain .. wati dan arwah siti sarah bidadari syurga bwat shuib. susah nk cari isteri mcm wati, satu dlm sejuta… trbaik watie.. ”

” Wati ni baik sangat.. tengok lah semua anak² Sarah .. budak² mana menipu bab sayang dekat seseorang.. ”

” Nampakk kesetiaan hati n fikiran dia masih kekal utk siti sarah .. Alhamdulillah akhrnya syuib mimpikn arwah sarah juga sbb sblmni pernah syuib kata tak prnh lgsg mimpikn arwah kn.. ”

Klik gambar untuk info..

Kesian Shuib, tetap tidak dapat tengok wajah Siti Sarah walaupun dalam mimpi. Yang lagi sedih panggil berkali-kali pun, Sarah tetap tidak muncul. Tak mengapa lah Shuib, Siti Sarah sudah bahagia di sana. Terima kasih Watie kerana selalu menjadi tulang belakang dan penyokong kuat Shuib. Semoga terus bahagia dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Syaz_aa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT