” Lawak la Danish dengan abang Oman naik motor.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Sulung Abby, Danish Hakim. Wah Bestnya Dapat Hadiah Motor Lagi. Part Norman Dengan Danish Naik Motor Dengan Penuh Belon Tu, Semp0i Betul. Habis Semua Orang Tengok !!

Meninjau akaun Instagram Abby Abadi, telah dikongsikan beberapa buah video dan gambar yang memaparkan suasana semasa sambutan ulangtahun kelahiran putera sulungnya bersama Norman Hakim, Danish Hakim.

Hari Lahir Danish yang sudah berusia 18 tahun ini disambut dengan meriah bersama seluruh ahli keluarga. Seperti biasa, family Abby dan Norman ini pasti akan ada warna tema bagi setiap acara keluarga dan kali ini warna merah putih menjadi pilihan.

Menerusi video ini, dapat dilihat Danish mendapat hadiah berupa sebuah motosikal berwarna merah. Wah bukan hanya motor warna merah, helmetnya pun juga berwarna merah. Muka Danish juga terpancar kegembiraannya apabila mendapat hadiah daripada ibu dan ayahnya itu.

Turut dikongsikan video Norman dan Danish menaiki motor itu bersama-sama. Apa yang mencuit hati, dengan belon berwarna merah dan putih digantungkan di belakang motor langsung tidak dibuka dan dengan bangganya dua beran4k ini bergerak di atas jalan raya.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Memey juga ada berkongsikan gambar-gambar mereka sekeluarga ketika majlis ini. Alahai dah jadi anak bujang Danish, Abby dan Norman masih lagi nampak muda belia. Danish yang penyayang ini juga rajin melayan adik-adiknya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gelagat mereka sekeluarga yang ceria menyambut ulangtahun Danish ini menarik perhatian peminat. Memang meriah la lagi-lagi part bawak motor dengan belon-belon tu. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Haha bergad0h belon tu atas motor kak, comel betul. happy birthday danish smoga terus berbakti pada family dan jadi insan yang berguna untuk semua.. “

” Happy birthday Danish, comel je belon tu haha. Tak m4lu bwk mto skli belon sempoi la. hpy bsdy ank soleh. moga abg terus success.. “

” Aamin, happy birthday abang danish. Semoga jadi anak yang taat pada orang tuanya. Comelnya dengan belon berterbangan, bapak je yang lebih tu hehe.. “

” Sweet je tgk, papa nya pon sempoi bwk kan motor dgn belon2. Haha comel memasing, alhamdulillah. Melimpah ruah rahmat kasih sayang Allah dalam keluarga ni. Besar bagi saya lihat kegembiraan ni.. “

” Sepakat semua merah, wow cantik. Helmet pun dah sama tema, meriah betul. Bagus abang, sepanjang jalan belon ye. Selamat hari lahir anak soleh.. “

” Comel je bawak motor ada belon belon. Daddy pn nk sebuah tuu yg baruu. yg last tu mmg slumber.. pepn jaga diri bebaik ye abg danish. Happy Bornday Danish.. “

” Happy bday danish moga terus maju jaya dlm kehidupan dunia ke akh1rat menjadi harapan dn kebanggaan kedua² psangan ibu ayah, diri dn keluarga, amin.. “

” Lucu la video last tu haha. Kalau tengok video kak abby ni memang senyum sengsorang je la. Tapi lawak la danish dengan abang Oman tu naik motor terbang-terbang belon.. “

Peminat yang menonton video anak beran4k ini pun turut tumpang gembira. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Danish sentiasa menjadi anak soleh mama, mummy, papa dan abah dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi, IG Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..