“ Bila tenang semua smooth, dia boleh nyanyi.. “ – Netizen

Uyaina Arshad Kongsi Video Nabila Razali Nyanyi Secara Live Lagu Peluang Kedua Raih Perhatian Ramai. Tak Nerv0us Dan Steady Je Nabila. Siap Senyum-Senyum Lagi, Sedap Sangat !!

Dek kerana gug0p pada malam penyampaian Anugerah Juara Lagu (AJL35), penyanyi Nabila Razali sekali lagi dikatakan terkucil ketika persembahan nyanyian lagu Peluang Kedua sehingga dirinya dikec4m oleh sebahagian netizen.

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram pengacara dan pelakon Uyaina Arshad, satu video panjang telah dimuatnaik yang memaparkan rakan selebriti, Nabila Razali sedang menyanyikan lagu tersebut di hadapan ramai orang.

Menggayakan busana tradisional hitam sambil menyanyikan lagu yang menjadi sebutan ramai itu, Nabila tampak tenang sehingga rata-rata yang memuji suaranya begitu sedap untuk didengari tidak seperti pada malam AJL sebelum ini.

Selepas AJL35, tidak dinafikan ada yang memberikan kata semangat buatnya, malah ada juga yang tidak habis-habis mengec4m. Namun, ianya tidak memat4hkan semangat penyanyi ini. Ternyata, video ini memaparkan Nabila mampu untuk memberikan yang terbaik dalam nyanyianya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by UA (@uyainaarshad)

Lagi perkongsian video ucapan Bella selesai menyanyikan lagu :

Video perkongsian Uyaina mendapat banyak tanda suka dan ramai yang memberikan kata-kata semangat serta memuji suara Nabila ketika menyanyi. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Dia blh nyanyi.. cuma tak blh dlm keadaan yg presssure.. bila dia relaks semua smooth.. Do what they think u cant do and its proven.. Nabila is back.. “

” Lagu tu memang sesuai dengan suara Nabila.. Actually Nabila mmg boleh nyanyi. Cuma masa mlm AJL35 dia terlalu nerv0us.. Tu yg semua jd tak kena.. “

” Sedapp.. Gud luck nabila in future. Don’t give up.. sedap.. menang1s dgr sebab sedap nyanyiannya.. I love the positive vibes that y’all give to her.. “

” Dia mmg best.. ajl tu dia nerv0us je.. dia tetap no.. 1 dihati anak2 sy.. Celine dion pun terkuc1l.. biasa arr.. Dia tak0t sgt tu kat ajl.. bila dia rlex.. dia boleh jer.. tahniah nabila.. “

” Mmg ada perubahanlah sedikit.. tapi kata2 org itu jadikan pembak4r semangat utk memperbaiki diri.. suara adalah aset utama utk menyedapkan lagu seperti juga bumbu2 masakan.. kreatifkan bahan masakan anda pasti lebih sedap.. begitulah juga dgn teknik nyanyian.. bljr dan terus belajar.. “

” Mant4p.. Sempurna Sis.. Good luck Nabila.. Don’t give up.. kacak nar nyk makei baju tradisional sawarak ya.. besttt laaa.. Good luck bella.. “

” Setuju sangat-sangat dengan yana.. Such a strong girl.. Ehem part rap je i loikee.. Tapi lagi suka tengok korang berdua..”

Lumrah menjadi seorang selebriti, jiwanya harus kent4l dalam setiap kec4man yang diberikan. Pastinya Nabila sentiasa positif dan menganggap ini sebagai proses pembelajaran buat dirinya. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan yang terbaik buat Nabila dan all the best dalam industri hiburan Malaysia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG uyainaarshad, _inaijari_, nabilarazali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..