” Gambar dalam kotak tu, sebiji macam anak patung lah gaya Rizqaa.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Sambutan Hari Lahir Anak Pereka Fesyen Terkenal, Rizman Nordin, Rizqaa Yang Ke 2 Tahun Bertemakan Barbie. Alahai Comelnya Rizqaa, Baju Tu Cantik Sangat !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin di Instagram pasti mengetahui yang Rizman juga sering berkongsi gambar mahupun video gelagat comel anaknya, Rizqaa. Bahkan Rizqaa juga mempunyai ramai peminat sejak lahir lagi.

Terbaru, Rizman telah memuatnaik gambar-gambar sekitar majlis sambutan hari lahir Rizqaa yang ke 2 tahun. Pada tahun ini sambutan hari lahir Rizqaa bertemakan kartun Barbie, pastinya merupakan kegemaran si kecil ini.

Penampilan Rizqaa yang mengenakan gaun yang berwarna light pink kelihatan seperti seorang puteri. Selain itu, turut memeriahkan suasana adalah ahli keluarga dan rakan-rakan Rizman serta isterinya, Nurida Suraya.

Perkongsian itu telah mencur1 perhatian warganet. Ada yang menyatakan yang gambar-gambar Rizqaa berada dalam kotak Barbie itu sudah seperti anak pantung hidup. Sehingga kini, perkongsian Rizman sempena sambutan hari lahir Rizqaa telah mendapat ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Rizman Ruzaini (@rizman.n)

Di ruangan komen, selain penampilan Rizqaa mendapat pujian, rata-ratanya turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada Rizqaa dan mendoakan kesejahteraan kepadanya. Antara komen-komen warganet adalah :

” Gambar dalam kotak tu, sebiji macam anak patung lah gaya Rizqaa. Selamat hari lahir Rizqaa comel, semoga menjadi anak yang solehah.. “

” Rizqaa ni kecik2 dah lawa, bukan kategori comel, dia kategori cantikkkk. Semua gambar dia nampak sangat menarik, dah macam model.. “

” Beautiful girl laa Rizqaa ni. Selamat hari lahir Rizqaa, semoga sentiasa sihat dan menjadi anak yang baik, amin.. “

” Mewahnya sambutan hari lahir Rizqaa, cantik betul baju Rizqaa. Untung bapa pereka fesyen, hari2 boleh melaram dekat anak.. “

” Happy Birthday Rizqaa. Semoga Allah kurniakan segala yg terbaik utk Rizqaa anak yg solehah dan menjadi penyejuk hati semua orang.. “

” Happy birthday princess mommy and daddy. Doa terbaik untuk princess, rasa kejap je dia dah besar sekarang, comel sangat.. “

” Sanah Helwah. Semoga sentiasa di bawah lindungan rahmatNya, dikurniakan keberkatan dalam gandaan umur yang diberi Allah serta diluaskan pintu-pintu rezeki. Amin Ya Allah.. “

Alahai comelnya Rizqaa, kalau melihat semua gambar-gambarnya sebelum ini sememangnya Rizqaa seorang kanak-kanak yang pandai posing ketika bergambar. Apa-apa pun, di kesempatan ini kami dari Berita Kopak ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada Rizqaa. Semoga Rizqaa menjadi anak yang solehah buat ibu dan bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG rizman.n

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..