” Pandai Rizqaa tolong mommy. Wah mommy bagi hint lah.. ” – Netizen

Video Nurida Suraya Bersama Anaknya, Rizqaa Membuat Kad Istimewa Sempena Hari Lahir Rizman Nordin. Cantik Dan Kreatifnya Kad. Namun Kapsyen Posting Nurida Buat Netizen Teruja, Yeayy Tahniah !!

Keluarga pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin dan Nurida Suraya sering terlihat gembira dengan puteri kecil mereka, Rizqaa. Rizqaa yang suka tersenyum ini mempunyai wajah yang manis dan iras seperti Rizman.

Meninjau akaun Instagram Nurida Suraya, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rizqaa bersama Nurida membuat kad hari lahir untuk Rizman. Nurida menggunakan kad manila yang dipotong berbentuk love dan ditampal dengan gambar-gambar mereka.

Pada ruangan tengahnya pula, perkataan Birthday Daddy ditulis Nurida. Wah simple sahaja namun nampak menarik. Rizqaa pun ‘sibuk’ sekali menolong mommy dengan memegang pen dan gam. Muka sengih Rizqaa tu comel betul bila mommy suruh cakap happy birthday daddy.

Menulis di kapsyennya, Nurida mengucapkan selamat hari lahir untuk suami tersayang dan rasa syukurnya kerana mereka dapat menyambut hari lahir Rizman ini bersama Rizqaa. Ayat selepas itu, Insha Allah tahun depan dengan adik Rizqaa tu paling menarik. Wah ada baby baru lah.

Jom baca perkongsian di bawah :

Kapsyen Nurida ini mendapat respon daripada peminat. Yeayy tahun depan Rizqaa boleh bertukar status jadi kakak lah. Antara komen-komen peminat :

” Thank you so much sayang. thank you so much for all the love, encouragement and being my support system all this while. I love u and rizqaa 3000.. ” – Rizman Nordin

” Natural beauty, no wonder baby pun comel. penyejuk hati je tengok. Manis bertudung. Moga bahagia til Janah. Doa kami moga kalian semtiasa mendapat lindungan Allah dan dimurahkan rezeki yang banyak.. “

” Ger4mnya dengan Rizqaa ni, rajin tolong mommy, tak jemu tengok suka sangat. Happy besday En rizman. semoga diberkati umurnya, dimurahi rezeki, dipermudahkan ursan dunia dan akhirat.. “

” Wah mommy, bagi hint ada baby baru ye. Sukanya mesti comel macam Rizqaa nanti. Happy birthday Rizman, happy selalu dengan wife dan princess sayang.. “

” Nurida pregnant is on the way eh, sukanya tahniah. Congrats Rizqaa nak dapat adik dah. Ada geng la nak main nanti.. “

” Wah kreatifnya Rizqaa dengan mommy. Sanah helwah cutie pie, wah dah nak jadi kakak la Rizqaa. Alhamdulillah tahniah madam Nurida.. “

” Kreatifnya, rajin Rizqaa tolong mommy. Muka serius tu cute lah Rizqaa sayang daddy. Mommy patut makin berseri-seri, ada isi rupanya.. “

Semangat Rizqaa pegang gam tu sampai tak nak lepas ye. Apa pun, andai betul Rizqaa bakal dapat adik tahun depan, tahniah diucapkan untuk Nurida dan Rizman. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir buat Rizman dan semoga success selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurida Suraya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..