” Untung anak-anak, dapat ayah yang rajin melayan macam ni.. ” – Netizen

Shahrol Shiro Kongsi Gambar Dia Dan Isteri Memenuhi Keinginan Anak-Anak Untuk Berkhemah. Wah Berkhemah Kat Rumah Pun Ok Juga, Mesti Seronok Anak-Anak !!

Memandangkan kini kita masih dalam PKP lagi, untuk merent4s daerah mahupun negeri juga tidak dibenarkan buat sementara waktu. Pasti anak-anak turut merasa b0san kerana hanya dapat duduk di rumah sahaja dan tidak bebas untuk beriadah di luar rumah seperti dahulu.

Begitu yang dikongsikan oleh pelawak Shahrol Shiro berkongsi postingnya di akaun Instagram menceritakan bahawa anak-anaknya ingin berkhemah. Bagi memenuhi keinginan anak-anak, Shahrol dan isteri telah memasang khemah di halaman rumah mereka.

Kongsi Shahrol lagi, mengisi masa terluang bersama anak-anak cukup membahagiakan, dan semoga masa bersama-sama anak-anak ini akan menjadi satu kenangan yang akan diingati mereka suatu masa nanti.  Shahrol turut berkongsi gambar dan jelas terpancar betapa seronoknya anak-anaknya dapat berkhemah.

Sempat Shahrol berseloroh dalam perkongsiannya itu lagi, bahawa isterinya turut serta bermain bersama mereka dengan berpur4-pur4 menjadi singa untuk menghiburkan anak-anak. Perkongsian oleh Shahrol itu turut mendapat perhatian netizen.

Ikuti perkongsian oleh Shahrol tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan sikap Shahrol terhadap anak-anaknya dan mereka juga terhibur membaca perkongsian daripada Shahrol itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Wah untung anak-anak, dapat ayah yang suka rajin melayan. Memang terbaik lah Shahrol, mesti anak-anak suka.. “

 ” Berkhemah di halaman rumah pun ok, janji anak-anak suka dan terhibur. Menarik juga ni, nti ada masa nak juga lah buat dengan anak-anak mcm ni.. “

” Berkhemah bersama si abang Nopal ka, haha. Comel lah tengok anak-anak tu, yang kecik pun teruja dengat ayah bercerita.. “

” Part jadi singa tu kelakar, kenapa ibu kena jadi singa, kenapa tak ayahnya. Enjoy anak-anak, ayah dan mak pndai melayan.. “

” Kesi4n, yalah kan, nk keluar pun tak boleh, berkhemah kt halaman jelah sayang-sayang ye, tak pa, daddy penghibur, anak-anak mesti best.. “

” Siap ada kipas sate lagi, haha, ayah mana boleh panggang sate kat tengah hutan, nanti binatang bu4s datang makan sate.. “

” Bagus, masa ni lah anak-anak memerlukan kita. Kita sebagai ibu bapa kena bijak main peranan, tinggalkan sekejap kesibukan kita, main dengan anak-anak.. “

Walaupun terhibur, perkongsian oleh Shahrol itu sangat bermanfaat untuk kita yang bergelar ibu bapa. Ambil lah masa seketika untuk kita tunjukkan kasih sayang kita kepada anak-anak. Apa-apa pun memang terbaik Shahrol, semoga Shahrol sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Shahrol Shiro

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..