” Handsome Anaqi, lagi-lagi dah pot0ng rambut.. ” – Netizen

Amar Baharin Kongsi Video Bersama Dengan Anak Sulungnya, Aqeef Anaqi. Wajah Dan Penampilan Terbaru Anaqi Raih Perhatian Peminat. Cutenya Anaqi, Muka C0py Paste Amar. Sebijik Sungguh !!

Pasangan pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli sering berkongsi foto dan video perkembangan dan aktiviti mereka bersama anak-anaknya di laman Instagram mereka dan juga Instagram anak mereka. Hasil perkongsian hidup bersama, mereka dikurniakan dua orang anak iaitu Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa.

Meninjau ke laman Instagram milik Amar, telah dikongsikan video Amar bersama dengan Anaqi. Anaqi memakai t-shirt putih kartun, manakala Amar pula mengenakan baju t-shirt berwarna biru. Anaqi dilihat berbeza penampilan di mana rambutnya yang panjang telah dipot0ng menjadi pendek.

Amar menyebut ‘stay home’ manakala Anaqi menyambung dengan menyebut ‘stay safe’ kemudian Anaqi memalingkan wajahnya daripada kamera seperti ingin cepat-cepat menghabiskan video tersebut. Manakala Amar pula tersenyum lebar memandang ke arah kamera.

Ada peminatnya turut mengatakan bahawa Anaqi kelihatan sudah temb4m dan berisi sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dijalankan. Selain itu turut mengatakan bahwa Anaqi kelihatan sudah besar dan dengan rambutnya sudah pendek menambah lagi kecomelan wajah Anaqi.

Jom tonton video di bawah:

Rata-rata peminatnya memuji Anaqi yang cerdik dan sangat comel. Ditambah dengan gaya rambutnya yang pendek membuatkan Anaqi sangat menyerupai Amar. Antara komen-komen yang ditinggalkan:

“ Stay safe my sweet little boy.. C0pypaste.. Lepas dengar anaqi cakap stay home stay safe.. Yang tetap keluar jugak tak tau la nak cakap apa lagi.. “

“ Ala cerdik nye dia.. Dobotnya Anaqi ger4m.. Kembar seiras ne… Cume beza usia je.. Abg anaqi kenapa tak buat rambut mcm daddy nmpak lagi sama.. “  

“ Kna kerja.. I wish i can stay at home.. Leh layan movie main game.. Cute lh anaqi.. Hahaha dah ckp m4lu pulak.. Hai bila besar mesti handsome kalah daddy dia ni.. “

“ Muka aqeef anaqi mcm muka amarbaharin waktu kecik2.. Sebijik.. Comelnya anaqi.. bila besar nanti lagi hensem dari daddy.. anak kecil pun tahu stay safe.. “

“ Copy paste betul.. Anaqi ni dah berbeza dengan anaqi iklan susu cite mummy.. Macam nk cepat² habiskn vid je anaqi.. cartoon menanti ker tuh kat depan hahaha..  Comelnya anaqi.. Muka sebiji macam Amar.. “

“ Comel sangat.. Debab muka.. Muka apak dia.. Anaqi ni mmg bijak.. Awww… yg ckp staysafe tu.. Eh anaqi dh pot0ng rambt.. Makin besar makin hencem.. Mcam kembar.. Ala cerdik nye dia.. Senyum sama la.. “

“ Uih comel tol..  Handsome Anaqi.. lagi2 dah potong rambut.. Copy paste sgt.. Tuhan nak yg macam anaqi satu.. Anaqi kalau ade misai janggut ciput.. Dah sejibik muka ayah diala.. “

Sudahlah comel cerdik pulak Anaqi ini. Tak sabar nak tengok Anaqi besar, mesti handsome entah-entah lebih handsome daripada daddy. Semoga Anaqi membesar menjadi anak yang soleh terpuji, yang baik budi, yang mulia, yang berilmu dan bijaksana. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..