Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia overshadow mummy dia. Mummy tak payah shooting dah.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Perempuan Amyra Rosli, Ayra Aryssa Ketika Sesi Photosh00t Buat Ramai Terhibur. Amboi Macam-Macam Gaya Aryssa Buat. Dah Boleh Caras Job Mummy Lah Kalau Macam Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram Amyra Rosli, perkongsian sebuah video ketika sesi photoshoot Amyra bersama anak perempuannya, Ayra Aryssa telah meraih perhatian ramai. Kedua anak-beranak ini memperagakan koleksi baju raya untuk tahun 2024.

Apa yang mencur1 tumpuan ialah gelagat Aryssa yang sangat hyper ketika sesi photosh00t. Pelbagai gaya yang dilakukan oleh Aryssa ketika hendak bergambar. Kesemua gaya-gaya yang dilakukan oleh Aryssa nampak sangat comel.

Klik gambar untuk info..

Aryssa juga sangat cantik seperti ibunya apabila wajahnya disolek. Sememangnya Aryssa nampak seperti mini Amyra. Walaupun Aryssa terlebih aktif tetapi Aryssa sangat pandai bergaya dan memberikan pose yang comel-comel. Pasti ramai yang geram melihatnya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 27 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Sememangnya anak nombor dua berbeza dengan anak yang lain. Ramai bersetuju dengan kapsyen yang ditulis oleh Amyra.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat Aryssa. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Si mummy macam tak nampak dah mummy.. Cantik betul.. Anak no. 2 hadirrrr.. anak sy yg no 2 pun mcm ni.. Masa kecik tak tau la.. dah besar ni pemalu.. “

” Cute la dia.. MasyaAllah ade niii comel nyeee… Sehat sllu ade. Aamiin.. Please la cantik betul ibu anak nii.. Mummy nya tak yah shooting dah..biar Aryssa handle camera .. “

” Comel nya dia .. Tudung Myra code apa ye.. Anak no 2 mmg ceria.. Ank laki handsome ank perempuan plk comey sungguh..Β  Dia overshadow mak dia.. Hahaha.. “

” Paling nakal dalam adik beradikΒ anak no 2 mcm saya la.. Yer..mmg tersgt cheeky ank akk yg kedua. Jenuh nk melayan .. “

” Kita perform kak.. Sama anak kita Β mulut pn xberenti pot pett pot pett .. Hahahaha..kena tanya pak dia tu myra.. Cantik aryssa ni.. “

” Mcm anaqi versi pompuann.. Anak no 2 mai dahh.. Mmg cmni la.. Unpredictable dia punya peel .. sama lah anak no2 sy pun cm ni, hyper dan ckp byk .. “

” Anak nmbor 2 Β ye dlm family mmmg sy lah yg berperangai begini .. Kamiiii memang jenis hyp.. Weiiii gediknyaa dak niΒ geram je.. “

Klik gambar untuk info..

Kecil-kecil lagi sudah nampak bakat sebagai seorang model. Pandai Aryssa membuat pelbagai gaya dan kesemuanya comel-comel belaka. Nampaknya Aryssa sudah boleh ‘ caras’Β  job mummy selepas ni. Comel sangat Aryssa dengan gaya rambut serta solekannya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT