” Amboi baju Rizqaa, tak nak kal4h dengan mummy.. ” – Netizen

Rizman Nordin Kongsi Gambar Dan Video Rizqaa Rizman Membuat Pilihan Baju, Kasut, Tas Tangan Dan Headband Untuk Digayakan. Alahai Comelnya Rizqaa, Pandai Pulak Bagi Matching. Baju Pun Cantik, Dah Macam Model !!

Penampilan Rizqaa anak kepada pereka fesyen terkenal Malaysia, iaitu Rizman Nordin dan juga Nurida Suraya selalu menjadi tumpuan ramai kerana wajahnya yang comel dan juga pakaian yang digayakan olehnya cantik hasil rekaan oleh daddynya. Rizqaa kini berusia 9 bulan.

Meninjau ke laman Instagram milik Rizqaa, telah dikongsikan gambar dan video Rizqaa. Dalam video tersebut, telah diletakkan dua baju, dua tas tangan, kasut dan headband. Rizqaa telah diminta untuk memilih salah satu daripada dua barang yang diletakkan.

Boleh dilihat Rizqaa memilih baju rekaan daddynya, bag tangan jenama Dior, kasut dari Shopee berwarna beige and headband berwarna kelabu dari Poppy Bow. Apabila Rizqaa menggayakan gaun labuh tersebut, pakaian, kasut, tas tangan dan headband yang dipilih oleh Rizqaa nampak matching warnanya.

Rizqaa nampak sangat comel mengenakan gaun labuh berwarna biru tersebut. Semakin terserlah kecomelan wajahnya itu. Keletahnya turut mencuit hati kerana pandai bergaya dan memberi pose yang sangat comel di hadapan kamera apabila gambarnya dirakam.

Jom baca perkongsian di bawah:

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Rata-rata peminatnya memuji kecomelan wajah Rizqaa dan juga baju yang dipakai olehnya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan oleh peminatnya:

“ Amboi baju Rizqaa.. tk nak kal4h dgn mummy.. U r so cute syg.. Tak pernah Tak comel tau.. We want more.. Rizqaa cantek sgt mcm mommy nuridasuraya.. “

“ Pandai bergaya betul rikza comel ni.. Baby Rizqaa setakat ni dia lah yang paling comel dan cantik dan belum ada yg dpt menandingi nya.. shes so cool like her mom and dad..”

“ Tiap2 hari mco seronok ada baby doll live version mcm ni.. Good taste eh.. kemain video Rizqaa.. Anak aku nak begambor camni kemain payah.. This is seriously the cutest..”

“ So clever.. Pandai dia pilih.. Kasut, ribbon n handbag matched dgn baju.. Mentang2 daddy designer.. Melaram jerla… Anak designer baju pun lawa2..  “

“ Buat lg comel dia.. kecik2 dh pandai.. Str3ssnya tengok gambar rizqa ni.. rasa mcm nak ada bby girl cepat cepat.. Rizqa doa bagi kakak kahwin cepat cepat tau.. “

“ Dadi ada bagi upah tak rizqaarizman jadi model ni ?..  Jangan lupa mintak sekali dengan elaun str3ss tau.. Elok plkk tu dia bergaya klau ank acik dh tarik dh semua tu.. “

“ Untung ade ank comel tak yah cari model lain.. Rizqa cantik manis.. Baju pun lawa.. Baby doll Rizqa.. Well trained ni.. Bijaknya dia.. Love your dress sweetheart..  “

Kalau dilihat di laman Instagram Rizqaa, Rizqaa memang sering menggayakan pelbagai rekaan fesyen yang direka oleh daddynya dan fesyen tersebut sangat kena dengan dirinya. Untunglah Rizman anak sendiri jadi model, takperlu susah-susah cari model cilik. Apapun semoga Rizqaa menjadi anak yang solehah, yang menjadi kebanggan kedua ibubapanya. Amin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqa Rizman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..