” Berlakon dalam televisyen kemain jah4t. Realiti di rumah jadi bibik, haha.. ” – Netizen

Datin Almy Nadia Kongsi Video Suaminya, Datuk Fizz Fairuz Membantunya Buat Kerja Rumah. Namun Bebelan Fizz Buat Ramai Terhibur. Part Muka Masa Kena Tolong Pic1t Bahu Isteri Tu Kelakar !!

Ada sahaja perkongsian oleh pelakon Datuk Fizz Fairuz mahupun isterinya, Datin Almy Nadia di laman media sosial pasti menjadi perhatian ramai. Manakan tidak, melihat pasangan ini saling menyak4t antara satu sama lain boleh membuat ramai berdek4h ketawa.

Meninjau di akaun Instagram Almy, telah berkongsi dua video terbaru. Satu video memaparkan Fizz sedang membantu memic1t bahunya. Namun, bebelan Fizz dalam video tersebut membuatkan sesiapa yang menonton pasti terhibur.

Video kedua pula, Fizz sedang membuat kerja rumah dengan menyapu ruang tamu rumah mereka. Sempat Almy menyak4t suaminya, menyatakan bahawa Fizz memang seorang yang rajin melakukan kerja rumah hingga Fizz sudah kelihatan kurus.

Sehingga kini, perkongsian dua video oleh Almy itu telah ditonton lebih 100 ribu tonton sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Part Fizz membuat muka sambil memic1t isterinya itu memang kelakar, lebih-lebih lagi sambil memic1t, Fizz juga sedang mengasuh anak kecilnya.

Tonton perkongsian video-video tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by FizzAlmy (@almynadiaofficial)

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Fizz dalam video-video tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Berlakon kat televisyen kemain jah4t, realiti kat rumah jadi bibik. Hahaha, memang kelakar ar Datuk ni.. “

” Muka tlg picit tu tak boleh blah, haha. Keras perut aku gelak tengok video dua laki bini ni. Ting t0ng betul.. “

” Yang tak tahan tu, mengasuh anak sampai anak duduk atas. Ter0k juga ni kerja Dato kt rumah. Sabar lah.. “

” Datin alah ter0k ek. Kesian tengok, tengah tahan munt4h ke. Nasib dapat suami rajin, siap tlg picitkan lagi.. “

” Rajinnya Murad kat rumah. Kalau tak, kau kerja bul1 Kamariah je ye. Ni Almy pula bul1 kau. Haha tahan gelak tengok video ni.. “

” 48 kali cuci pinggan tu, dahsy4t betul korang makan apa, hahaa. Kalau tak kelakar, memang bukan Fizz Fairuz lah.. “

” PKP punya pasal, rambut pun sampai jadi kembang. Penangan kena buat kerja rumah ke Dato, hehe.. “

Patut lah ramai yang terhibur, kelakar tengok gaya Fizz dalam video yang dikongsikan oleh Almy. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Fizz dan Almy sentiasa bahagia bersama anak-anak dan diberikan kesihatan yang baik selalu, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Almy Nadia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..