” You so pretty, the future of fashion Queen .. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Pereka Fesyen Terkenal, Rizman Nordin Iaitu Rizqaa Bergaya Seperti Seorang Model C1lik Raih Perhatian Ramai. Comelnya Rizqaa Dengan Baju Ala Princess !!

Rizqaa Rizman merupakan cahaya mata pereka fesyen terkenal di Malaysia iaitu Rizman Nordin dan isterinya, Nurida Suraya. Belum berusia 1 tahun, namun Rizqaa sudah pandai beraksi dan bergaya di hadapan kamera seperti seorang model.

Meninjau ke akaun Instagram Rizqaa, sekeping gambar Rizqaa memakai sepasang baju gaun labuh seperti seorang puteri telah dikongsikan. Ini bukanlah kali pertama Rizqaa memakai pakaian yang cantik rekaan bapanya.

Tetapi gambar ini dilihat berbeza daripada sebelumnya kerana gaya p0sing Rizqaa nampak natural dan seperti seorang model professional. Dengan gaya rambut yang diik4t, wajah comel Rizqaa jelas terpancar.

Perkongsian ini telah menerima lebih 9 ribu likes dan 153 komen buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai memuji wajah dan pakaian yang dipakai Rizqaa. Alahai, comel sangat model c1lik mummy dan daddy ni.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Siapa yang tidak ger4m apabila melihat wajah comel Rizqaa dan pandai bergaya ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ahhh you so pretty laa.. The future of fashion Queen .. So pretty princess daddy.. Sy suka la rizqa.. comel sgt2.. “

” Kenapa tib4-tiba muka dah besar tak baby ni without the curls… cantik nya Rizqaaa .. So cute laa awak ni.. “

” Kenapa comelll Sgt nie.. Awww shoo cuteee lil rizqaa.. awattt comeyy ngatt ni.. Dari atas sampai bawah semua cntik.. “

” Why U look So Sweet.. Halah halah halahhh omeinyaa diaa .. Alooo cantik dan comelnya rizqaa syg.. model cilik daddy.. “

So sweet cute and nice gown loved it princess.. She’s are the princess. So cute.. p0se pun cantik.. pandai bergaya.. “

” Alolo princess sgt ni. Baju cntknya.. ger4m tengok rizqa ni.. bakal model terkenal ni.. comel sangat pandai bergaya.. “

” Aaa cantiknyaaa princess Moana Rizqaa nii.. model c1lik ni. Ya Allah, cantikkk sangat-sangat Rizqa.. ger4mnya tengok si comel ni.. “

Tidak mustahil suatu hari nanti Rizqaa menjadi seorang model yang terkenal. Rizqaa memiliki wajah yang sangat fot0genik dan pandai bergaya di hadapan kamera. Apapun, semoga Rizqaa membesar dengan sihat dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaa Rizman, Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..