” Betul-betul feeling habis tu, haha.. ” – Netizen

Video Uqasha Senrose Sedang Menyanyikan Lagu ‘My Heart Will G0 On’ Buat Peminat Terhibur. Part Sebut ‘ And On ‘ Tu Siap Buat Muka Lagi, Haha !!

Siapa tidak kenal akan nama Uqasha Senrose, dia seorang pelakon wanita yang mempunyai peminat yang tersendiri. Bijak menjiwai watak yang diberikan, drama-drama yang dibintangi oleh Uqasha sering mendapat pujian daripada penonton.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Inaijari, telah berkongsi satu video yang memaparkan Uqasha sedang menyanyikan lagu Ost filem T1tanic yang berjudul ‘ My Heart Will G0 On’ yang dinyanyikan penyanyi asalnya iaitu Celine Di0n.

Perkara yang menghiburkan adalah gaya Uqasha menjiwai lagu yang dinyanyikannya itu. Pada saat akhir video tersebut, ketika Uqasha menyanyi menyebut perkataan ‘ and on’  dia telah membuat nadanya yang tersendiri hinggakan kedengaran orang lain turut ketawa dalam video tersebut.

Video Uqasha itu sebenarnya dikongsikan oleh sepupunya, Aprena Manrose menerusi Ig Story miliknya. Hingga kini, video Uqasha menyanyi tersebut telah ditonton sebanyak 15,053 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram Inaijari.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai peminat yang turut terhibur menonton video Uqasha menyanyi. Antara komen-komen netizen adalah :

” Menang1s kita dengar, haha boleh tahan kelakar lah Qasha ni. Happy jer layan lagu ni, padahal lagu sed1h kot, aduh4i.. “

” Dia punya feeling tu boleh tahan, keras perut aku tengok Uqasha menyanyi. Tapi maintain cun tengah layan perasaan menyanyi tu.. “

” Hahha tunang Kamal ni, boleh buat lawak pulak. Part tarik ‘and on ‘ tu, muka tak boleh bl4h langsung.. “

Uqasha ni boleh tahan kelakar jugak yer, siap buat mim1k muka tu. Untuk pengetahuan, Uqasha baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-29 beberapa hari lalu dan dia juga telah berkongsi gambar menerima hadiah sebiji kek yang comel daripada tunang tersayangnya, Kamal Adli.

Apa-apa pun, perkongisan video tersebut hanyalah sekadar hiburan. Semoga Uqasha akan terus berjaya dalam bidang lakonan dan segala urusan untuk mendirikan rumah tangga pada tahun ini akan dipermudahkan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Inaijari, Aprena Senrose, Uqasha Senrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..