” Cantiknya kek birthday Talita, sayangnya nak pot0ng.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Majlis Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Perempuan Shuib Sepahtu, Dzahira Talita Zahra Yang Ke 9 Tahun. Wah Cantiknya Tema Pink. Amboi Matin, Ger4m Tengok Kek Ke Tu Haha !!

Meninjau akaun Instagram Siti Sarah Raissuddin, telah dimuatnaik beberapa keping gambar sekitar majlis sambutan ulangtahun kelahiran anak perempuan tunggal arw4h Siti Sarah dan Shuib Sepahtu, Dzahira Talita Zahra yang ke 9 tahun.

Tertulis di ruangan kapsyen, harapan agar Talita menjadi anak yang baik dan sentiasa menyenangkan semua orang di sekelilingnya. Rupanya Talita dari minggu lepas lagi sudah tidak sabar hendak menyambut hari lahirnya ini.

Dengan tema berwarna merah jambu, nampak cantik dekorasi majlis Talita ini. Sebiji kek berbentuk anak patung memakai gaun turut disediakan untuk Talita. Shuib juga tersenyum lebar dapat menggembirakan hati puterinya itu.

Ucapan selamat hari lahir membanjiri ruangan komen posting ini dan sehingga kini, ianya telahpun merekodkan lebih 30 ribu tanda suka daripada peminat. Patutlah Talita tak sabar hendak menyambut birthday, comel sangat kek nya macam Talita juga.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini telahpun menarik perhatian peminat dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Sanah helwah Talita sayang . Moga jadi anak yg baik , soleh solehah dunia akh1rat . We love u Talita sayang.. “

” Happy birthday talita sayang. Semoga talita di pnjgkn umur,di murahkan rezeki, diberikan kesihatan yg sentiasa sihat, sentiasa di lindungi Allah swt dan semoga talita berjaya di dunia dn di akh1rat aamiin.. “

” Happy birthday talita comel…. Semoga sentiasa dlm lindungan Allah swt. cantik Dan hensem semuanya. Semoga Talita jadi anak Solehah.. “

” Happy birthday princess Talita Zahra. Uwais sebijik ibu dia. si matin tu tak reti pandai kamera la pulak. lawak betul sampai terbel1ak mata Matin.. “

” Martin pandang camera la haha. Happy 9th Bday to Talita. ddoakan Talita menjadi anak yg solehah, berjaya dlm bidang pelajaran dan bahagia bersama keluarga.. “

” Besar dah Talita ya makin comel. Happy birthday talita sayang..semoga jadi ank yg solehah buat mummy & daddy.. “

” Cantiknya kek birthday Talita, macam Talita jugak comel. Sayangnya nak pot0ng. Matin tu kenapa ger4m ke tak sabar nak makan kek haha.. “

Semakin besar, semakin cantik dan manis Talita kesayangan daddy ini. Selamat ulangtahun kelahiran Talita daripada kami di Berita Kopak. Semoga bertambahnya usia, Talita dikurniakan oleh Allah kebahagiaan dan kejayaan dunia serta akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Sarah Raissuddin, IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..