” Comel sangat ni, muka macam Jep Sepahtu.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Jep Sepahtu, Abu Bakr Yang Pertama. Alahai Comelnya Abu Bakr, Muka C0py Paste Abah Jep Sangat. Siap Ada Nama Panggilan Manja Lagi !!

Meninjau ke akaun Instagram Jep Sepahtu dan Sari Yanti, beberapa gambar ketika sambutan hari lahir anak ketiga mereka iaitu Abu Bakr telah meraih perhatian ramai. Abu Bakr yang dilahirkan pada bulan Mei tahun lalu kini sudah berusia 1 tahun.

Seperti selalu pastinya ada kek hari lahir disediakan. Kek hari lahir Abu Bakr bertemakan Teddy Bear. Turut didekorasikan dengan belon-belon dan teks ‘ Alhamdulilah Abu Bakr is 1 ‘. Sekejap sungguh masa berlalu, Abu Bakr juga semakin m0ntel dan comel.

Apa yang mencur1 perhatian netizen ialah panggilan manja Sari yanti kepada Abu Bakr. Sari Yanti telah menulis ‘ Mama and Popot ‘ di mana merujuk kepada panggilan manja Abu Bakr. Alahai, comel pula panggilan Popot tu.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 35 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai menyatakan wajah Abu bakr banyak mewarisi wajah Jep dan mereka nampak sangat seiras. Maklumlah anak abah lah katakan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)

Perkongsian di akaun Instagram Sari Yanti :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan hari lahir kepada Abu Bakr. Antara komen-komen yang di berikan oleh netizen :

” Mna abg2 nya yg comel tu lama tak nmpk.. Happy birthday popot.. semua anak² ikut rupa jep .. Comel mak n anak.. “

” Happy Birthday Abu Bakr..Be a good khalifah.. same bday harini with my daughter genap setahun.. Muke mcm Jep sepah ye bang.. “

” Muka mad jep sipopot happy bday semoga menjadi anak yg soleh.. kakak dariya mintk adik gegirl lps ni.. “

” Happy birthday Abu Bakr (btw how to pronunce nama dia ?) Comel sangt ni… rasa mcm baru je si kecik ni lahir.. “

” Happy birthday Abu Bakr  semoga membesar jadi anak yg berjasa & Soleh…. Aamiin .. nak cub1t pipi dia boleh tak .. “

” Sekejap jer masa berlalu… dah 3 anak si jep…. semuga happy ending… Nama panggilan abu bakr sama dgn nama kucing saya. .popot gak.. “

” Tiba tiba dah birthday.. happy birthday Abu Bakr .. semoga membesar menjadi anak yang soleh, bijaksana dan menjadi kebanggan ibu dan ayah.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun yang pertama kepada Abu Bakr. Semoga membesar membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh serta membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu, Sari yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..