” Baru dengar sikit pun dah tahu sedap, padu suara.. ” – Netizen

Bersatu Kembali Setelah 20 Tahun Membawa Haluan Sendiri, Abby Abadi ‘Payung’ Sedikit Sedutan Lagu Baru Kumpulan Elite. Wah Comeback Yang Pasti Melet0p Ni. Sedap Suara Masing-Masing, Tak Berubah !!

Kumpulan Elite adalah kumpulan wanita pertama di bawah naungan KRU yang cukup popular di era 90an dahulu. Pernah diberikan nama jol0kan ‘ Spice Girls Malaysia’, banyak lagu hits mereka yang disukai ramai antaranya Tamp4ran Wanita.

Meninjau akaun Instagram Abby Abadi, telah dikongsikan sekeping gambar dan video pada 2 posting yang berbeza yang menyaksikan penyatuan kembali Elite setelah 20 tahun membawa haluan masing-masing.

Mengumpulkan kembali anggota asal Elite, mereka bakal keluar dengan single terbaru berjudul ‘Alhamdulillah’ dan perkara ini disahkan sendiri oleh Norman KRU. Coretan Abby di kapsyennya menceritakan 20 tahun suatu masa yang bukan pendek.

Sepanjang masa ini, banyak perubahan telah berlaku dalam kehidupan semua ahli Elite. Abby juga mengajak untuk semua muhasabah diri dan berusaha menjadi yang lebih baik dari hari ke hari. Abby juga berkongsi sedikit sedutan video memperdengarkan lagu Alhamdulillah yang bakal dilancarkan pada 11 April nanti.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Abby ini membuatkan peminat gembira dan teruja untuk kemunculan kembali Elite. Penampilan semua ahli Elite juga dipuji peminat. Antara komen-komen peminat :

” Bestnya lama menunggu, akh1rnya Elite kembali. Tak sabarnya, perghh nak sign kak. Maintain kan semua.. “

” Tak sabar nak tengok kakak kakak Elite buat comeback. Minat kumpulan Elite dari dulu lagi. Semua cantik malah makin cantik sekarang.. “

” Yes Elite dah comeback, wah padu suara. Tak sabar menunggu 11 hb, teringat betul zaman Elite dulu. Siap tampal poster dekat buku lagi.. “

” Cantiknya kakak kakak Elite, nampak lembut dan ayu. Baru dengar sikit pun dah tahu sedap, tak sabar nak dengar full version.. “

” Trubat rindu dpt dgr suara kak abby nyanyi. Suara mantain, mesti melet0p lagu ni nanti. Alhamdulillah lagu lagu berunsur keagamaan, sesuai dengan umur Elite.. “

” Alhamdulillah akh1rnya Elite ada lagu baru, tahniah sis Abby, Azza, Sasha, Watie dan Linda. Cantiknya semua, semga persahabatan ini berpanjangan.. “

” The original Elita is back, the legend is back guyss. Tak sangka dapat tengok balik Elite bersatu dalam versi Muslimah. Terbaik semua, all the best Elite.. “

Alhamdulillah, sekian lama peminat menanti Elite bakal ada lagu baru. Tentu mengimbau kenangan dulu-dulu bagi peminat yang membesar di zaman kegemilangan Elite. Apa pun, all the best Elite dan semoga segalanya berjalan lancar dan mendapat sambutan yang hebat daripada peminat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi, Normanabdulhalim, IG Azza Elite

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..