” Perghh effort weh, kuatnya jodoh korang berdua.. ” – Netizen

Hafiz Mahamad Kongsi Cerita Permulaan Kisah Cintanya Bersama Syafiqah Aina. Part Usaha Tu Salute Lah. Bukan Sebulan Dua, Bertahun Usaha. Terbaik !!

Hafiz Mahamad adalah usahawan yang semakin meningkat naik dan lebih dikenali ramai kerana sering membuat kej0tan untuk isterinya, Shafiqah Aina. Kisah mereka sebelum bergelar suami isteri tul4r diperkatakan dan walaupun kini sudahpun mempunyai anak, sikap Hafiz itu masih tidak berubah.

Hasil tinjauan kami di Instagram Hafiz, telah dikongsikan beberapa keping gambar bersama Aina. Hafiz yang turut bercerita mengenai bagaimana dirinya berusaha untuk mendekati Aina. Rupanya rasa cinta Hafiz pada Aina sudah mula berputik sejak berusia 16 tahun lagi.

Bermula dari Faceb00k, membawa ke Wech4t, usaha Hafiz memakan masa 3 tahun untuk dia dapat mendekati Aina. Pernah dit0lak, namun semangat Hafiz tidak pad4m dan tidak put0s asa untuk Aina. Kini Hafiz sudahpun berusia 28 tahun dan mereka sudahpun menjadi pasangan hidup.

Bagi peminat setia pasangan ini tentunya sudah selalu melihat bagaimana Hafiz sentiasa mencuba dan berusaha untuk menggembirakan isterinya ini. Kej0tan hari lahir dan kej0tan anniversary, semuanya membuatkan sang isteri tersenyum bahagia.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Lama juga Hafiz berusaha untuk mendekati Aina rupanya, siapa sangka sekarang sudah menjadi surihatinya. Sikap Hafiz yang sentiasa berusaha untuk membuat Aina gembira juga dipuji oleh peminat. Antara komen-komen mereka :

” Wah effort tu, so sweet lah. Yang penting setia, my favourite couple ever. Semoga Abg Hafiz & Kak Aina sntiasa diberikan kesihatan yg baik.. “

” Semoga Abg Hafiz & Kak Aina sntiasa diberikan kesihatan yg baik, dipnjgkan umur & dipermudahkan sgla urusan. Love sngat dgan couple ni dri zaman korang bercinta lagi.. “

” Absolute love, So cute berusaha untuk dapatkan, akh1rnya dapat Subhanallah. moga bahagia dlm ik4tan ini hingga jannah.. “

” Wah baru tahu, ini baru dipanggil kejayaan demi kebahagiaan hihi. Kena betul m0tto dengan kisah cinta abang Hafiz ni.. “

” Hebatnya kisah, so sweet. seorang yg sangat-sangat menghargai kak Ainaa. I yg nk nang1s tengok cara2 kak Ainaa dihargai.. “

” Masya Allah, semoga kekal bercinta hingga ke syurga Allah. Pure love, may Allah pr0tect your love until forever and i wish i can have one too.. “

” Perghh effort weh, kuatnya jodoh korang berdua tanpa kita sangka kan. Sentiasa berusaha happykan wife, mantap idola. The real lelaki yang sangat menghargai perempuan.. “

Kalau sudah jodoh, lar1 sejauh mana pun pasti akan datang kembali apabila tiba masanya. Semoga ik4tan perkahwinan Hafiz dan Aina ini sentiasa kekal dan bahagia sentiasa. Dan juga Semoga Hahiz terus berjaya dalam dunia keusahawanannya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafiz Mahamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..