” Menang1s tengok video ni, tak sangka wujud lagi lelaki macam ni.. ” – Netizen

Hafiz Mahamad Kongsi Video Kompilasi Kej0tan Istimewa Untuk Isterinya, Nursyafiqah Aina Sejak Zaman Bercinta Sehingga Sekarang. Alahai Sweetnya Sampai Satu Family Pun Kena Angkut Sama. Lelaki Idaman Ramai Ni !!

Nama Hafiz Mahamad bukan asing lagi untuk para peminat. Hafiz mendirikan rumahtangga bersama Syafiqah Aina setelah beberapa tahun menyulam cinta. Nama Hafiz menjadi sebutan netizen apabila kej0tan limosin untuk Aina tular dan mendapat gelaran Abang Limosin.

Meninjau akaun Instagram Hafiz Mahamad, telah dikongsikan video yang memaparkan kompilasi video kej0tan untuk isterinya itu. Dalam video ini Hafiz turut menulis nama gelaran yang diberikan kepadanya bersama detik kej0tan itu dibuat antaranya Abang Limo, Abang Kapal, Abang Honda dan Pengantin Lelaki G1la.

Tidak hanya sebelum berkahwin, malahan sehingga sekarang juga ada sahaja usaha yang Hafiz lakukan untuk menggembirakan hati Aina. Pada kapsyennya turut ditulis isteri adalah wanita yang diambil daripada seorang ayah dan sang suami bertanggungjawab untuk menjaganya.

Selama si isteri masih di sisi suami, bahagiakan lah isteri, itu antara pesanan yang dititip Hafiz untuk semua. Sering kita dengar, isteri adalah jantung sebuah rumahtangga. Sed1h isteri maka seisi rumah juga bakal merasa, begitu juga sebaliknya. Tambahan lagi, menggembirakan hati isteri akan membuatkan mahligai rumahtangga lebih bahagia.

Jom tonton video di bawah :

Koleksi video kej0tan Hafiz untuk Aina ini menarik perhatian dan meraih pujian daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Respect sgt dgn hafiz ni dia start bahagia kan org2 yg dia sayang dulu, lepas tu spread bahagiakan org2 lain pulak. Speechless sangat.. “

” Allah thank you always bagi inspirasi buat org sekeliling. Moga Allah sentiasa jaga abg hafiz kak aina n family diberi kesejahteraan sihat selalu.. “

” Yep I see ur effort to do something special, not just for u but for us. Semoga bahagia hgga ke syurga firdausi. aamiin aamiin aamiin. Happynya tgk.. “

” I cry, tak sangka wujud lagi lelaki mcm ni. Satu dalam sejuta, macam hero dalam novel. Hope ramai lagi di luar sana sebegini. Kalau lah semua lelaki mcm hafiz mahamad.. “

” Salute, Respect, Peace, Love. A successful businessman, a great father and husband and most truthful friend.. good job brother. Keep it up.. “

” Semoga berkekalan hingga ke syurga. tak tahu nak cakap apa , menang1s tengok video ni . Happy for you gais.. “

” One in a million, Yup effort tu la segalanya. Hafiz mmg sweet . Effort tu sentiasa extra utk Ainaa. bab business & team double extra.. “

” Tibe mata masuk habuk. Semoga cinta kalian bahagia till Jannah, kekal bercinta dan berkasih sayang selalu. Selori gula tump4h macam ni Hafiz.. ” 

Romantis Hafiz ini sejak dari awal bercinta sampai sekarang masih sama. Semoga layanan Hafiz terhadap Aina ini akan selamanya begini dan memberi inspirasi untuk pasangan lain agar saling berkasih sayang. Semoga rumahtangga Hafiz dan Aina berbahagia selalu dan sentiasa success dalam perniagaan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafiz Mahamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..