” Comelnya chef muda-mudi.. ” – Netizen

Chef Zam Kongsi Gambar Semasa Zaman Belajar Di Luar Negara. Wajah Chef Zam Cur1 Tumpuan Ramai. Wah, Nampak Berbeza Dulu Dan Sekarang !!

Zamzani Abdul Wahab atau lebih dikenali dengan nama Chef Zam merupakan seorang chef yang terkenal di Malaysia. Chef Zam seorang yang peramah dan ceria apabila mengendalikan rancangan masakan di televisyen.

Menerusi akaun Instagram, Chef Zam memuatnaik gambar ketika dia masih muda bersama rakan baiknya. Rakan yang dikenali olehnya hanya melalui kursus Biro Tatanegara dan kemudian mereka saling berutus surat selepas Chef Zam menyambung pelajaran ke luar negara.

Chef Zam turut mengimbau kenangan bersama rakannya itu dan mereka pernah lost contact selepas masing-masing sibuk membina kerjaya. Akhirnya mereka bertemu kembali apabila rakannya memberi DM melalui Instagram.

Apa yang menarik perhatian netizen ialah wajah Chef Zam ketika muda yang nampak comel walaupun berbadan chubby. Chef Zam sememangnya seorang yang berbadan besar sejak dulu dan dia akhirnya nekad untuk kurus serta mengamalkan gaya hidup sihat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Kebanyakan netizen menyatakan Chef Zam kelihatan comel ketika muda manakala rakan-rakannya pula memuji sikap baik Chef Zam. Antara komen-komen yanh diberikan :

” Aiiii ni nak tunjuk sapa makin muda n sapa makin tua kaaa. Omeinya. Alahai nomei siap peace yo. Chef studied in Rhode Island ? “

” Kalau akaklah.. dengar suara chef mengilai jer akak dah kenal dah… tak yah tengok gambor.. Dari dlu comel .. Skrg lgi awet muda chef.. “

” Comel chef. Cutenya chef muda mudii. Chef I know you when I’m working at makcik PPUM..u tak sombong langsung….. ramah sangat… ketawa je manjang.. “

” Oloh loh kiutnyerr Chef time ni tapi baik hati. Hahahahaha… funny la baca last paragraph tu. Such a good & nice feeling. Happy for you Zam .. “

” Cantik handwriting chef_zam. Terbalik. da skg chef yg kecik hihi. Comel betul remaja main salju tu. kan Chef Zam. Such a good & nice feeling.. “

” Tomeynya…. Gmbq tu legend msti ada kngn khas trsndri,tomey sngt msti zmn remaja2 kan. Skrg ni pun tomey gak. jiwa tu tetp rmja.. “

” Good Morning Chef chef_zam, kenapa saya pulak yg terharu baca Caption yang panjang lebar ni, May all the Very BEST always with you chef Amen.. “

Sudah menjadi lumrah apabila masa berlalu, semakin ramai rakan-rakan kita menghilang kerana membawa haluan masing-masing. Namun masa kini dengan adanya media sosial dapat merapatkan kembali hubungan yang sudah lama put0s. Semoga Chef Zam berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Chef Zam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..