” Wah jauh bezanya sebelum dan selepas, tepat sekali pilihan Mirul.. ” – Netizen

Ain Edruce Kongsi Gambar Sebelum Dan Selepas Rumahnya Dihias. Wah Memang Cantik Sangat Rumah Ain Ni. Memang Terbaiklah Taste Amirul !!

Sebut sahaja nama Ain Edruce, pastinya peminat sudah terbayangkan keriuhan suara dan gaya Ain yang g1la-g1la. Sering berkongsi video bersama suaminya, Amirul Hafiz, aksi mereka yang bersahaja menghiburkan peminat. Wajah Amirul yang selalu nampak blur dan ketawa Ain yang kuat itu membuatkan mereka nampak lucu.

Meninjau akaun Instagram Ain Edruce, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan sebahagian sudut rumahnya. Ain yang menunjukkan ketika rumah mereka sebelum diduduki yang masih kosong tanpa sebarang sentuhan.

Gambar keduanya pula dipamerkan hasil setelah sudut itu dihias dan hasilnya memang cantik. Ain yang memberitahu dia seorang yang cerew3t terutamanya dalam hal berkaitan rumah. Pada asalnya mereka inginkan rekaan seperti tradisional Bali namun Amirul tidak bersetuju kerana tema warna gelap dikatakan rezeki tidak masuk. Akh1rnya konsep modern Bali dipilih dan itulah hasil akh1rnya.

Memang betul kata Ain, dari zero to hero, rumah Ain nampak luas dengan dekorasi begini. Warna yang terang dan walaupun dimasukkan perabut tetap kelihatan selesa. Bak kata Ain berbaloi dengan wang yang dikeluarkan untuk mendapatkan hasil seperti ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Hasil selepas dekorasi rumah Ain ini menarik perhatian peminat. Wah ruangan digunakan sebaik mungkin dan susunannya pun ringkas namun nampak kemas. Antara komen-komen mereka :

” Sump4h lawa, tepat sekali pilihan Mirul. Design ni smart g1la, rasa tenang je tak serab0t. Home sweet home dah macam dalam katalog Ikea.. “

” Wah supernice la. idaman uii rumah camni. best pulak tgk rmh org. Punyalah ingat Ain duduk condo sebab layout rumah but so cantik.. “

” Very nice house, wah jauh bezanya sebelum dan selepas. Cantik rumah nampak luas sangat. Bagusnya mirul… Dahla selalu blurr haha.. “

” So nice, nak ikut tips Mirul la. Cantik dan ringkas, Bila dh letak furniture lg nampak luas. fall in love g1la rumah dia ni.. “

” Wow dh siap lagi cantik. Tkde barang nmpk mcm ruang kecik. Bila da deco2 ruang luas. Everyone dream house ni.. “

” Wow rumah Ain memang sangat2 lawa. omg kita pun suke konsep gelap gelap. betul ke rezeki tak masuk tu hahahaa ke mitos je.. “

” Before nampak macam kecik je rumah, tapi dah siap wow gil4. Cantik sangat.. Kerlaaas. Kak , buatlah house tour dari laman luar.. “

Jauh berbeza betul sebelum dan selepas rumah Ain ini. Memang rumah idaman ramai para wanita, tenang dan nampak selesa sekali. Apa pun, semoga Ain dan Amirul sentiasa gembira bersama dan ikatan perkahwinan ini berkekalan sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..