” Tersentuh sangat dengan perkataan tu.. ” – Netizen

Deena Emir Kongsi Video Surpr1se Sempena Ulangtahun Kelahiran Suaminya, Saharul Ridzwan. Pandai Ali Berpakat Dengan Mummy. Namun Ucapan Dan Doa Saharul Kepadanya Isterinya Buat Peminat Tersentuh !!

Deena Emir, wanita berdar4h kacukan Melayu Arab merupakan isteri kepada pelakon lelaki Malaysia iaitu Saharul Ridzwan. Meninjau ke ruangan posting Instagram Deena, satu perkongsian video telah dimuatnaik. Video itu sempena sambutan ulang tahun kelahiran suami tercinta.

Wanita kepada dua orang anak ini membuat surpr1se kepada suaminya. Memakai pakaian berjubah hitam ditemani anak lelakinya yang mesra dipanggil Ali, kej0tan untuk suaminya dilakukan di ruang tamu rumah. Bersungguh-sungguh mummy and Ali cuba bagi surpr1se untuk baba.

Apa yang menarik perhatian aksi anak mereka Ali dengan keletah comel membuatkan suasana lebih meriah. Ali kelihatan terlebih excited daripada ibunya. Bukan main lagi aksi suruh babanya buka mata tu, sweet sangat. Bukan itu sahaja, Ali juga memberikan kad ucapan hasil tangannya kepada baba.

Selain nyanyian yang memeriahkan lagi suasana, Saharul juga membacakan doa sempena ulang tahun kelahirannya. Ucapnya, Saharul bersyukur dengan usianya yang kini 32 tahun. Ketika membacakan doa, Ali juga menadah tangan dan mendengar setiap bait-bait doa daripada babanya, pandai betul.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Deena ini mendapat banyak perhatian ramai. Ramai yang mendoakan baik-baik untuk suami dan keluarganya. Bukan itu sahaja, part Saharul ucap “saya doakan awak masuk syurga” itu ramai yang tersentuh. Antara komen yang dit1nggalkan :

” Selalu mmg kant0i pun nk surpr1se dia.. Birthday SR 27/1 yer. Sama date dengan husband saya.. Hihi.. surpr1se balik kerja.. Lewat sampai sebab ada job luar.. happy birthday buat SR.. moga yang baik2 mengiringinya.. Aamiin.. “

” Comeynye cara pemakain isteri saharul idola.. MasyaAllah terasa happy walaupun tengok dari video saje, semoga berbahagia hingga ke jannah aminnn.. “

” Selamat Hari Lahir anakanda Saharul semoga pjg umur sihat dilimpahkan rezeki dan berbahgia bersama keluarga.. weet… Simple yet Kenangan yang paling Terindah.. Such a memorable one.. Kita yg tersenyum2 tengok.. Pandai Ali pakat dengan Mummy.. Good Job Ali.. “

” Ali laju je potong kek baba diaa.. Comel je.. Tahniah deena.. Like your family style.. Very humble.. Sweet nyer.. fmly ni really Admire Cake without Candle ni Benar2 cara Islam tk pakai Tiup Lilin segala.. Sanah Helwah SR.. “

” Masya Allah suka family ni.. comel lah ali.. Hahaha gelak sbb baisikel too cute kot.. So nice Terserlah happy kat muka birthday boy and pandainye Deena buat video recording tu.. “

” Masyaallah simple & nice.. sanah helwah.. semoga Allah permudahkn segala urusan.. aamiin.. family fav aku ni ske btl tngok mereka ni mang kluarga yg btl2 humble.. “

” Byk kali dgr shahrul ckp “sy doakan awak msk syurga” tersentuh sgt perkataan tu.. Sweet nya plus sed1h happy birthday sr.. happy besday pelakon beat cinta sekali lagi.. sweetnya.. “

Sambutan kelihatan simple dan nice tetapi pastinya bermakna buat Saharul. Lumrah kehidupan setiap isteri juga mahukan yang terbaik untuk suaminya. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat hari lahir buat Saharul dan semoga bahagia sentiasa bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : deenaemir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.