” Comelnya suara Ali, best dengar dia cakap.. ” – Netizen

Saharul Ridzwan Kongsi Video Bersama Anaknya, Muhammad Luth Ali Sewaktu Cuba Membuat Kej0tan Sempena Ulang Tahun Kelahiran Isterinya, Deena Emir. Alahai Sweet Sangat Anak Dan Bapa Ni, Suara Ali Pun Comel Sungguh !!

Pelakon dan model, Saharul Ridzwan sudah tidak asing lagi di kalangan peminat. Saharul mendirikan rumah tangga bersama Qaabila Deena Emir pada tahun 2016 dan hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata, seorang lelaki dan seorang perempuan.

Melalui akaun Instagram miliknya, di ruangan kapsyen, Saharul berkongsi hari ini, 12 Jan merupakan hari kelahiran isterinya yang tersayang, Deena. Oleh yang demikian, Saharul ada berkongsi video kej0tan buat Deena bersama anak mereka, Ali.

Dalam video tersebut, Ali yang baru pulang dari taska dilihat sedang memegang kek dan memanggil-manggil ibunya supaya membuka pintu. Saharul juga turut sama memanggil isterinya dengan niat untuk memberi kejutan. Alahai, sweet betul dua beran4k ini.

Gelagat Ali dan suaranya yang comel ketika memanggil ibunya mendapat perhatian peminat. Walaupun berkali-kali dipanggil namun Deena tidak menyahut dan akhirnya dua beran4k ini masuk ke rumah. Video tersebut terhenti di situ dan rata-rata peminat berteka teki apa sebenarnya yang berlaku dan tidak sabar untuk tahu kesudahannya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Ruangan komen dipenuhi dengan ucapan selamat hari lahir buat Deena dan memuji kecomelan Ali. Antara komen-komen mereka adalah :

” Ali ngn ayah nya lah yg kena surpr1sed, Apa yg jd,┬á Mommy tido, comel ali pakai uniform kindergarten dia, Sweetnya Ali .. “

” Wahhhh Ali school Genius Aulad lah.. smoga mmbesar mnjadi anak soleh, open the door mummy ‘ aaa cutenya ali.. “

” Haih ali tak pernah tak comel lahhh, Mesti mommy Ali tido, Kak Deena buat surpr1se sendiri kot, comelnya suara ali. best dgr dia ckp open the door mummy.. “

” Selamat Hari Lahir Deena semoga menjadi isteri yg soeha.. Aamiin.. Sweetnya Ali, semoga jadi anak yg soleh dan suka buat surprise cam papa.. “

” Eeiii ali… comelllnyee awak nii… Dh besar Luth Ali ni.. Stay safe family Ali. Sanah helwah to your mommy, Ali.. “

” Happy birthday deenaemir semoga bahagia bersama keluarga tercinta dan sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa di bawa lindungannya amin.. “

” MasyaaAllah cute la Ali. Happy birthday mommy deenaemir… Ommey jer kecix2 dah pandai buat surpr1se yer.. “

Selamat ulang tahun kelahiran buat Deena. Biarpun surprise tidak menjadi namun usaha Saharul dan Ali seharusnya dipuji. Didoakan semoga Saharul dan Deena bahagia melayari rumah tangga di samping anak-anak mereka yang tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan, Deena Emir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..