” Pandainya Aisha mamam, ger4m tengok kaki dia.. ” – Netizen

Video Reaksi Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Pertama Kali Disuapkan Makanan Di Usia 5 Bulan Raih Perhatian Ramai. Wah, Teruja Sungguh Aisha Dapat Makanan, Comel Sangat !!

Aisha Amaira merupakan anak kepada pasangan selebriti Fasha Sandha dan Aidil Aziz. Aisha kini sudah pun mencecah usia 5 bulan dan boleh dikatakan Aisha sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial kerana wajahnya yang comel.

Meninjau ke akaun Instagram Aidil, satu lagi video Aisha telah dikongsikan. Video yang berdurasi 30 saat ini menunjukkan reaksi Aisha apabila pertama kali disuapkan makanan. Mengikut nasihat doktor, Aisha sudah boleh diberi makan seawal 5 bulan.

Aisha juga dilihat sudah bersedia untuk makan kerana dia seolah-olah tahu hendak disuapkan makanan. Aisha juga nampak excited hendak makan kerana dilihat menj1lat-j1lat sudu yang disuapkan ke mulutnya. Alahai, comelnya dia. Makin m0ntel lah lepas ni.

Untuk rekod, Aisha dilahirkan pada Ogos tahun lalu dan kehadiran Aisha melengkapkan lagi kehidupan rumahtangga Fasha dan Aidil setelah beberapa kali kegug0ran sebelum ini. Fasha juga mempunyai dua lagi cahaya mata melalui perkahwinannya yang terdahulu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini turut mendapat pelbagai respon daripada netizen. Ada juga yang berkongsi pengalaman yang sama di mana turut memberi makanan seawal 5 bulan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Kalau dkt luar negara cth u.s 4bln dah start mkn.. doktor pakar beri tau sy.. bkn sy memandai hehe.. tpi tgk perkembangan bdk jgk.. masing2 tak sama.. “

” Clever girl, Comel sgt laaa. Anak saya umur 5 bulan pun dh pandai makan. Mulakan dlu dgn mkn lembut2 mcm puree buah.. “

” Aaaaa toooo cute. Comey cantik anak dia. Oh 5 bulan pom dh bole yer so ajr2 lahyer sbb kami tgu 6 bln skng 5 bln lbh pom dh teruja nk bg mkn.. “

” Kenapa comel sgt ni aisha.. ger4mlah.. Pandainye aisha mamam…. slow n steady ya. SubhanaAllah. comelnya… peha ayam tu rasa nak g1git.. “

” Comee da mkn ye..alhmdulliah..suka sis tgk aisha ni. good girl. Ank2 sy pown semua mkn strt at 5m.. skrg dh pndai memilih.. haha.. “

” Tak pernah tak cute. ger4m tgk. Good girl aisha.Anak sy pon lima2 semua start makan 5 bln. Anak semangatnya . comell ger4m sy tgk kaki dia.. “

” Ya Allah comeynyA.. alhamdulillah dah pandai dia makan so cute laa. Lepas ni blh makan nasi kandaq. haha. makin bamb4m seket0l aisha ni.. “

Sesetengah bayi tidak pandai untuk makan bila pertama kali disuapkan makanan kerana tidak biasa. Namun Aisha nampaknya tidak perlu diajar. Apabila dihalakan sudu kepadanya terus dia pandai makan. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aisha Amaira membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidil Aziz, Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..