” Comel pipi pau dia, dah la putih melepak.. ” – Netizen

Elfira Loy Kongsi Video Thr0wback Sewaktu Kali Pertama Anaknya, Muhamad Rayyan Khalaf Mula Berjalan Sendiri. Alahai, Comel Sangat Rayyan, Pipi Tu Temb4m Betul !!

Pemilik nama Nurul Elfira Loy merupakan selebriti Malaysia yang berkecimpung dalam dunia lakonan semenjak kecil lagi. Elfira mendirikan rumahtangga bersama pasangannya, Faris Khairul Anuar pada tahun 2019 dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.

Hasil tinjauan di akaun Instagram miliknya, Elfira berkongsi satu video beberapa bulan yang lepas sewaktu anaknya, Rayyan berjaya berjalan sendiri. Video tersebut dirakam bersama suami tercinta dan kesemua mereka kelihatan ceria dan gembira.

Sebagai ibu sudah pastinya Elfira sangat teruja melihat perkembangan buah hatinya di depan mata. Keterujaan Elfira dan suami jelas kelihatan dalam video tersebut. Apatah lagi Rayyan yang baru sahaja ‘dapat kaki’, sudah pastinya si kecil ini tidak sabar untuk menerokai keadaan sekeliling

Telatah Rayyan yang bertepuk-tepuk tangan mengikut ibunya buat peminat melting. Begitu juga dengan gelagatnya yang tertatih-tatih berjalan kelihatan cukup comel dan hal ini membuatkan ramai peminat ger4m dengannya. Bertuahnya Elfira mempunyai anak yang bijak seperti Rayyan.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Elfira buat peminat seronok melihat gelagat Rayyan. Rata- rata ger4m dengan kecomelan buah hatinya itu. Antara komen-komen peminat adalah :

” Big boy dah.. ” – Janna Nick

” Sesuai jadi model pampers pant mami poko, Comel la rayyan, alolo so kiut, comei sangat ni, ger4mm, Hensem ni, big boy dh pun.. “

” Aww he grows up so fast.. comelnyaaa rayyann, Eeeeeee ger4m.. Dah la putih melepak. Klu tak sop, lama dah gom0i, Deb4bnye pipi dia.. “

” Bahagia ya.. Smga yg maha esa sntiasa mrhmati anda, Eee ger4mnya . Tumpang happyy, So cute.. ger4mnye lahai, Hensem boy sangat laahh.. “

” Berapa bulan ni dia start jalan. Comel sgt. macam anak I 10 bulan start jalan terkedek2 Ger4m je tengok, Ya Allah ger4m sangat cuteness overload.. “

” MashaAllah, comelnyaa muhamadrayyankhalafofficial , moga sentiasa sihat elfiraloy n family, Gerrr4m… mata macam elfiraloy.. “

” Eeeiii.. Ger4m tengok dia.. Asal comel sangat.. ger4mnyaa.. Tomel Gig1t pipi pau dia, Shooo nshemmm mcm anak olang putih.. “

” Comey nye rayyan….. mummy nya cantik, daddy nye handsome n anaknye cute n handsome boy, Ofcoz kalau bab gini. Mama lagi excited. Happy tu tahap nk terbang ke bulan.. “

Sebagai ibu bapa baru, sudah pastinya Elfira dan suami teruja melihat anak mereka Rayyan membesar di depan mata. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Rayyan menjadi anak soleh dan dapat membahagiakan kedua ibu bapa sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..