” Cantik pakai tudung, macam muka Hannah Delisha sikit comel.. ” – Netizen

Saharul Ridzwan Kongsi Wajah Anaknya, Fateema Azzahra Memakai Bandana Menjadi Tudung. Alahai Cantiknya Fateema, Kecil-kecil Dah Cantik Macam Mommy !!

Meninjau akaun Instagram Saharul Ridzwan, telah dikongsikan sekeping gambar anak perempuannya, Fateema Azzahra yang dipakaikan bandana menjadi tudung kecil. Fateema yang lahir pada bulab Jun tahun lalu kini sudahpun berusia 7 bulan dan membesar dengan sihat.

Wajah Fateema nampak iras dengan wajah Saharul sehinggakan peminat menggelarkannya mini Saharul. Saharul yang menulis di kapsyennya menyatakan dia menggunakan bandananya untuk menutup kepala Fateema dan meminta supaya Deena mengeluarkan tudung untuk Fateema.

Untuk rekod, Deena adalah usahawan online yang mempunyai tudung jenamanya sendiri. Jadi tidak hairan lah jika selepas ini Deena mengeluarkan produk tudung untuk dipakai oleh si cilik seperti Fateema yang dikhaskan untuk kanak-kanak.

Apabila Fateema mengenakan tudung sebegini, lagi bertambah ger4m peminat melihat gambarnya ini. Mengenakan tudung berwarna putih dan bercorak serta baju berwarna putih kosong membuatkan Fateema nampak lebih comel di samping ayah kesayangannya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Fateema yang comel bertudung ini mendapat pujian daripada peminat. Alahai cantik sangat si kecil ini, malah ada yang menyamakan Fateema seperti wajah Hannah Delisha. Antara komen-komen mereka :

” Ee comelnya Fatima, meh pinjam jap nak buat hiburkan hati. Anak solehah insha Allah.. pakai tudung lagi tambah cute Fateema ni., “

” Alolo cute sangat, adorable Fatima ni. Comelnya dia. Jadi ank yg solehah ye. Copy paste umi dia sangat ni.. “

” Nape comel sgt ni.. Macam muka Marsha dlm citer Marsha and bear laa, comelll tenang jiwa tengok Fateema.. “

” Wah comelnya Fateema abang Saharul. Cantik pakai tudung, macam muka Hannah Delisha sikit comel.. So cute fateema.. ger4m auntie tgk dia.. “

” Comelnya nanti Fateema terus pakai tudung ye. Cantik sangat dia, muka mummy dia Deena.. Wow cute nye like mother like Daughter.. “

” Deena buat tudung sedondon tau. Ee ger4mnya cutenya permata hari boss, mini mommy Fateema ni. Comel sangat-sangat.. “

” Alahai cutenya Fateema bertudung, sejuk mata memandang. Cantik macam mommy Deena, mesti besar nanti jelita ni.. “

Semakin hari, semakin comel puteri kesayangan Saharul ini, secantik mommy nya. Dengan kulit putih gebu dan matanya yang cantik itu, Fateema menjadi pujaan ramai peminat. Semoga Fateema menjadi anak yang solehah dan penyejuk hati ayah ibu selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan , IG Deena Emir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..