” Senyum ajer bila panggil nama penuh dia, comel.. ” – Netizen

Video Anak Saharul Ridzwan, Fateema Azzahra Mengukir Senyuman Apabila Dipanggil Namanya. Alahai, Rambut Tak Terurus Pun Comel Lah Fateema !!

Boleh dikatakan pelakon kacak iaitu Saharul Ridzwan sering berkongsi keletah anak-anaknya di akaun Instagram. Mempunyai dua orang cahaya mata bernama Muhammad Luth Ali dan Fateema Azzahra, kehadiran mereka menjadi pelengkap rumahtangganya.

Meninjau ke akaun Instagram, Saharul berkongsi video terbaru anak keduanya, Fateema Azzahra. Video yang berdurasi 30 saat itu memaparkan Fateema mengukir senyuman apabila namanya dipanggil oleh bapanya. Alahai, comel sungguh.

Walaupun rambut Fateema dilihat tidak begitu terurus, namun Fateema tetap comel. Fateema juga dilihat semakin temb4m dan wajahnya semakin iras dengan abangnya, Ali. Kini, Fateema sudah mencecah usia 6 bulan dan pastinya sudah banyak perkembangan seiring usianya.

Nampaknya Fateema sudah pandai memahami arahan yang diberi kerana apabila diminta untuk senyum, Fateema segera memberikan senyuman. Fateema juga tahu apabila namanya dipanggil dan memberikan respon. Pastinya seronok melayan Fateema.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kecomelan Fateema tambahan pula apabila dia tersenyum. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

Comel nya Saharul . Nak pinjam boleh. Rambut hvru har4 pun comel. Mashaallah.. muka dh mcm abang dia. gebunya fateema.. “

” MashaAllah Comelnya Fateema Azzahra. Allahhh ger4mnya tengok babiesss.. Comel nyaa suka org sebut nama dia.. “

” Waalaikumsalam.. good morning too Fateema sayangggg. Kita yg tngk pun ikut senyum.. comel sangat. Senyum ajer bile pgil Nama Penoh Dia. comel.. “

” Morning,,, comel,,, semoga sehat selalu ye.. Comelnya fatema azzahra bila senyum…. Ger4m tgok. Eh2 da nk sma muka cm abgnya dah..

” Aaaaiiii.. ger4m betoiiii tengok.. comeyyy.. Comelnya si bamban fateema ni.. muka sebiji abang ali.. cantik mata dia.. “

” Muka papa sangat sebiji.. comelnya. senyuman dia boleh wat orang ca1r, mata cantik. perfect sungguh. rambut serabai pun comel.. “

Comeynya awak ni.. sweet la awak senyum.. tenang sekejap melihat wajah fateema. dengan kita2 sekali senyum… hahaha.. so, cute.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fateema Azzahra menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia serta di akhir4t. Semoga Saharul Ridzwan sentiasa berbahagia bersama keluarga tercinta di samping anak-anak yang comel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..