” Macam dukung adik bongsu, bukan anak.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Anak Dan Adik Lelaki, Penampilan Erynne Erynna Yang Maintain Seperti Remaja Cur1 Tumpuan Ramai. Alahai Nampak Macam Erynne Bergambar Dengan 2 Orang Adik Je, Medina Pun Comel Sangat !!

Syazlynne Erynne binti Abdullah atau lebih dikenali sebagai Erynne Erynna mula bergiat aktif dalam bidang lakonan sejak tahun 2004 lagi. Ketika itu dia baru berusia 8 tahun. Kini Erynne sudah berusia 25 tahun dan sudah mendirikan rumahtangga serta bergelar ibu.

Sejak melahirkan anak sulung, Erynne sudah lama tidak muncul di kaca televisyen. Dia kini menumpukan perhatian terhadap keluarga terutamanya puteri sulung, Medina yang masih kecil. Erynne sering berkongsi perkembangannya di Instagram.

Antara entri yang dikongsikan ialah gambar Erynne bersama anak dan adik lelakinya. Menurut Erynne, dia jarang berkongsi gambar adik beradiknya kepada umum kerana masing-masing mempunyai privasi. Erynne juga menyatakan adik-adiknya tinggi daripadanya dan hal ini membuatkan dia nampak muda.

Majoriti netizen bersetuju dengan pendapat Erynne malah wajah Erynne juga nampak muda seperti remaja. Ada juga menyatakan Erynne tidak seperti mendukung anak tetapi seperti seorang kakak mendukung adik. Alahai, Medina pun comel.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Wajah Erynne yang masih keanak-anakan membuatkan ramai tidak menyangka bahawa Erynne sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” I still nampak u masih budak2 .. tak caye dah nikah dan ada anak. hari tu tgok cita congkak, ahaiii dh anak sorg dah awk .. “

” Cantik and handsome adik beradik ni . betul sangat . Habis sekolah pun org still ingt kita masih sekolah sbb adik2 semua tggi.. “

” Tk nmpk mcm mom pun hahaha comel je. Mommy sentiasa gojes.. Cute sngt dah mcm adik beradik. betul sgt.. u ngn ank u sama2 comel tau.. “

” Ada geng. Rasa muda gitu. Sbb p mana2 org selalu kata kita ni adik. Comeii je.. Mummy ni. Aduhhh, skejapnye besar.. mcm bru je tgk cite congkak.. “

” Mcm tgh bergmbar dengan dua org adik ada la… Bby face sgguh. Macam dukung adik bongsu bukan anak. nmpak mcm smua adik beradik.. “

” La ni adik yg berlakon dlu kecik2 tu kan. Da ade anak sendiri dah ye. Alhamdulillah. Ak je ke rse dia bdk lg tp ak tak kawin lg .. “

” Lor dh ada anak ke… Rasa can bdk lg… Huhu. Bila masa kawen ?? akk tgk mcm awk masih belakon cerita pakai baju sekolah rendah.. Allahu tuanya aku.. “

Memiliki wajah awet muda sebenarnya sangat beruntung kerana akan sentiasa nampak muda walaupun sebenarnya sudah berusia. Tidak dinafikan wajah Erynne masih seperti dulu walaupun dia sudah dewasa. Semoga Erynne sentiasa bahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erynne Erynna

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..