Connect with us

Artis / Selebriti

” Sepetnya mata dia. Macam amoi lah awak Medinah, comel.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Erynne Erynna, Medinah Yang Sudah Pandai ‘Bersembang’. Alahai, ‘Bercerita’ Apa Pada Mommy Tu. Comel Sungguh Tah1 Lalat Kat Pipi !!

Umum mengetahui, pelakon Erynne Erynna atau nama sebenarnya Syazlynne Erynne Abdullah kini sudah bergelar seorang ibu selepas selamat melahirkan bayi sulungnya pada Ogos lepas. Bayi perempuan yang dilahirkan secara normal ini diberi nama Medinah.

Erynne terkenal dengan lakonan hebat sewaktu zaman ciliknya dan mula berlakon sejak usianya 8 tahun lagi. Untuk rekod, Erynne mendirikan rumah tangga pada usia muda dengan jejaka pilihan hatinya pada April tahun lalu dan masih aktif dalam dunia seni.

Meninjau ke akaun Instagram Erynne, Erynne kini mempunyai seramai 200 ribu orang pengikut. Erynne turut sering mengemaskini akaun Instagramnnya dengan berkongsi pelbagai tips dan produk kecantikan serta amalan gaya hidupnya.

Tidak ketinggalan. Erynne turut berkongsi perkembangan anak sulungnya, Medinah buat tatapan peminat. Erynne telah memuatnaik video Medinah yang kini sudah pandai diajak ‘berborak’. Video yang berdurasi 30 saat itu telah mencur1 perhatian peminat.

Jom tonton video di bawah :

https://www.instagram.com/p/CGARPHEnCLc/

Wajah comel Medinah telah mendapat pujian daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Comel nya dia Β anak solehah ni. Tahi lalat kat pipi turun eryn.. “

” Alalalalala comel.. dia sembang apa tuuu?.. “

” Soo cuteee,Β i want to cry seeing her cuteness.. “

” Sepetnye mate die.. macam amoi la awak medinah. Comel.. “

” Sembang apa lah agaknya tu.. Hehe.. Semoga jadi anak solehah madinah.. “

” Pandai borak dgn mummy ye.. “

Alahai, comelnya Medinah berborak dengan Mommy. Agak-agak apalah yang hendak diceritakan itu ye. Semoga Medinah sentiasa dilindungi oleh Allah SWT, membesar menjadi anak yang solehah dan anak kebanggaan ibu bapa. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erynne Erynna

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT