Connect with us

Artis / Selebriti

” Makin cantiklah lepas kahwin dan ada anak.. ” – Netizen

Jarang Bersolek, Penampilan Pelakon Erynne Erynna Apabila Mengenakan Make Up Raih Tumpuan Peminat. Wah, Nampak Sangat Matang Dan Cantik !!

Pelakon yang mencipta nama dalam bidang lakonan sejak dari kanak-kanak lagi, Syazlynne Erynne binti Abdullah atau lebih dikenali sebagai Erynne Erynna bergiat aktif dalam bidang lakonan sejak tahun 2004. Ketika itu Erynne berusia 8 tahun.

Kini Erynne sudah berusia 24 tahun dan sudah bergelar seorang ibu kepada seorang cahaya mata perempuan bernama Medinah. Erynne seorang selebriti yang jarang terlibat dengan sebarang k0ntr0versi dan sangat low profile orangnya.

Meninjau ke akaun Instagram miliknya, Erynne telah memuatnaik gambar terbarunya dengan wajahnya yang mengenakan solekan. Erynne telah bertanya pendapat pengikut akaun Instagramnya sama ada dia sesuai dengan wajah bersolek atau tanpa solekan.

Untuk pengetahuan, Erynne jarang mengenakan sebarang solekan yang ‘berat’ walaupun di dalam drama. Wajahnya nampak lebih natural dan disebabkan itu dia sentiasa nampak seperti remaja yang masih bersekolah. Namun apabila dia bersolek, wajah Erynne kelihatan agak matang.

Jom lihat perkongsian di bawah :

https://www.instagram.com/p/CHZ2mWxFxZU/

Kebanyakan netizen memberi pendapat wajah Erynne lebih sesuai tanpa sebarang solekan kerana Erynne mempunyai kecantikan semulajadi. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” Without, you are natural beauty, without makeup pun dah cantik. inikan pulak with makeup. bertambah cantik laa. but i prefer without makeup.. “

” Without sis…. you’re better be natural, Dua dua, tapi without make up lagi lawa .  Seriously, awak dah sangat cantik tanpa secalit make up.. “

” Looking g0rgeous there, sis. But without much moreee prettierr. Both but u look prettier in natural looks mommy. pakai make up ke tak still pwettyyy.. “

Without lg comel. skin cantik sangat.. jarang mekap… sekali mekap soooo cantekkk.. you’re beautiful with and without make up sis .. “

” Without . Drop skincare please, cantekk mummy nk p mna. take care dear. Sbb you cantik sgt. Matured betul Muka awak lps JD ibu ni.. “

” Kedua-duanya manis . Love with and without makeup. But I prefer without makeup. Manis sgt . Wah..makin cntik la lpas kawin ade ank.. “

” Both… but actually without cuz ur natural beauty. Without .. because you naturally gorgouse. Hmmm nak cantik macam awak . Pleaseee.. “

Admin juga bersetuju dengan pendapat netizen di luar sana bahawa wajah Erynne nampak lebih cantik tanpa sebarang solekan atau solekan yang nipis sahaja. Tetapi apabila sekali sekala bersolek nampak lagi cantik. Semoga Erynne Erynna terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erynne Erynna

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT