” Comelnya macam c1na muka dia, sepet-sepet ikut mata mommy.. ” – Netizen

Erynne Erynna Kongsi Gambar Bersama Puteri Kesayangannya, Medinah Yang Semakin Bambam. Baru Nampak Wajah Penuh Medinah, Sebijik Muka Erynne. Part Mata Tu C0py Paste Sangat, Comel !!

Nama pelakon Erynne Erynna antara pelakon cilik yang sangat pandai menjiwai watak lebih-lebih lagi watak sed1h ketika awal pembabitannya dalam dunia lakonan dahulu. Mula bergiat ketika usianya 8 tahun, Erynne cukup sinonim dengan drama-drama air mata.

Kini Erynne sudahpun berusia 24 tahun dan sudahpun bergelar ibu kepada seorang bayi perempuan bernama Medinah. Meninjau akaun Instagram Erynne, telah dikongsikan sekeping gambar terkini puterinya itu dengan kapsyen bertanyakan siapa yang lebih temb4m antara Erynne dan Medinah.

Gambar Medinah yang ditunjukkan secara depan ini menampakkan dengan jelas wajah si kecil. Medinah dilihat banyak mewarisi wajah Erynne terutamanya di bahagian mata. Untuk pengetahuan, Medinah dilahirkan pada bulan Ogos yang lalu secara normal.

Erynne yang bertubuh kecil ini membuat kej0tan kepada peminat ketika berkongsikan berita kehamilannya yang sudahpun 7 bulan. Dengan wajahnya yang masih kebudak-budakan dan tubuh kecil molek seperti remaja belasan tahun, Erynne tidak banyak berubah wajahnya sejak kecil sehingga sudah bergelar ibu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah terkini Medinah itu nampak semakin chubby dan cute. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Medinah lg temb4m mcm shuben adik hehe. Both too cuteeee. mummy tetap cantik, baby pon comel. sama sangat muka mommy.. “

” MasyAllah , comel yea baby sis. Medinah is the cutest. She totally had your beautiful pair of eyes. For sure medinah lagi temb4m kuat minum susu.. “

” Comelnya mummy dgn medinah sayang .. dua-dua tembam. Comel macam mak dia. In love dengan medinah.. “

” Selamat menjadi ibu kak rynaa. semoga didirikan rumah tangga yang bahagia , tenang dan selalu aman hingga ke jannah.. “

” SubhanAllah comel betul, lembut je cam ibu nye. semoga membesar dgn baik Medinah dan menjadi anak yg Solehah di mata ibu dan ayah dan di mata Allah. aminnn.. “

” Comelnya madinah and mommy. Both so cute And sama temb4m. Mata tu.. betul-betul mata mommy…. C0pypaste sgtt ni.. “

” Comelnya macam cin4 muka dia, sepet-sepet ikut mata mommy sangat. Dua-dua ada mata hitam cantik.. “

Comel sangat si kecil Medinah ini memang nampak lebih iras dengan wajah Erynne. Dengan mata sepetnya itu lagi membuatkan Medinah seperti ‘photostat’ muka mummynya itu. Semoga Medinah membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang berbakti kepada kedua ibu bapa dewasa kelak. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erynne Erynna

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..