” Akhirnya dapat tengok Mummy Faz dengan Fatima Aisha, so comel.. ” – Netizen

Fazura Kongsi Gambarnya Bersama Puteri Kesayangan, Fatima Aisha Cur1 Tumpuan Ramai Peminat. Alahai, Comel Dan Nampak B4mbam !!

Pastinya ramai peminat Fazura dan Fattah Amin tidak sabar untuk melihat wajah puteri kesayangan mereka yang dilahirkan pada 2 Oktober lepas. Diberi nama Nur Fatima Aisha, nama ini sebenarnya sudah lama diidamkan oleh Fattah Amin jika dikurniakan anak perempuan.

Pasangan ini turut mewujudkan akaun Instagram buat puteri sulung mereka dengan nama fattzuralovelife, di mana ia turut berkongsi kisah percintaan mereka. Sehingga kini akaun Instagram tersebut telah mempunyai sejumlah 98 ribu orang pengikut. Wah, dah hampir 1oo ribu !

Menerusi akaun Instagram, Fazura telah berkongsi gambarnya bersama Fatima. Ia turut dikongsikan di akaun Fazura dan fattzuralovelife. Gambar tersebut memaparkan Fatima sedang baring sambil Fazura membelainya di sebelah.

Walaupun hanya pandangan dari pandangan sisi dan tidak kelihatan penuh, tetapi wajah Fatima tetap nampak comel. Penampilan Fazura yang masih dalam tempoh berpant4ng tetap nampak menawan dan turut mendapat pujian daripada netizen. Wah, mak cantik dan anak pun comel.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Kebanyakan peminat sangat gembira dengan perkongsian ini walaupun tidak dapat melihat sepenuhnya wajah Fatima. Antara komen-komen mereka :

” So cuteeeeee. Mummy and daughter . YEAYYY FATIMA LOVE YOU lawanya mummy & fatima . Fatima dah b4mbam. So cute.. “

” Finally….assalamualaikum fatimah…comelnya….. Cantik nyaaaaa mommyyy So comey Fatima Olooo comelnyaa fatima. Mummy so pretty .. “

” Finally… Hi Sayang fatima aisya . Comelnya fatima . So cuteeeee fatima. Dpt tgok sipi2 pon jd la. Comelnya mummy and Fatima.. “

” Owhhh Baby Fatima. Baby Fatima is so cuteee and Mommy is so pretty. So cute both of you . love sgt mummy n fatima.. “

” Hi mommy and baby Fatima .  so lovely hello baby fatima. smoga Fatimah mjadi anak yg soleh. comel fatima.  agak2 kita dalam pant4ng melet0ps macam ni tak.. “

” Baby Fatima mummy too g0rgeous. So cutee tak sabar nak tgok muka fatima.. selamat berpant4ng.. aww cute nya fatima.. “

” Tak sabar nk tgk full face baby Fatima. syukur, Alhamdulillah. Akhir nya dapat tengok Mummy Fazzy dgn Fatima Aisha.. “

Wah, nampak dari tepi pun dah nampak comel kan. Agak-agak bila Fazura akan berkongsi gambar sepenuhnya wajah Fatima ye. Semoga Nur Fatima Aisha membesar dengan sihat dan sentiasa di bawah lindungan Allah SWT. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..