” Bapakku doktor yang tidak bertauliah, hahaha.. ” – Jebat Jayden

Video Gelagat Sharnaaz Ahmad Menyakat Anaknya, Jebat Jayden. Alahai Sweet Je Dengar Noor Nabila Pun Gelak Sama. Part Jebat Offer Ketiak Tu Comel Sangat !! 

Perp1sahan bukanlah noktah bagi sebuah perhubungan dan itulah yang dipraktikkan oleh pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila. Sharnaaz sentiasa menjenguk Jebat di kediaman Nabila supaya Jebat tidak terasa kekurangan kasih sayang dan perhatian daripadanya.

Nabila sendiri pernah memberitahu ketika diwawancara dalam rancangan Wanita Hari Ini bahawa mereka bertiga seringkali melakukan pelbagai aktiviti bersama antaranya bersiar-siar menaiki motor, bermain mewarna dan bermacam-macam lagi.

Meninjau akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Jebat bersama Sharnaaz. Akaun Instagram Jebat yang di bawah kendalian Nabila ini turut menulis kapsyen berbunyi ‘bapakku doktor yang tidak bertauliah’.

Manakan tidak, Sharnaaz menyakat Jebat dengan memeriksa suhu badan Jebat dengan alat pengesan suhu di setiap bahagian badan sehinggakan Jebat sendiri meminta diperiksa di bahagian ketiaknya. Alahai Baba sudahlah kaki menyakat, Jebat pulak suka membuat lucu, lagi meriah suara Nabila ketawa kedengaran di belakang.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Jebat bersama Sharnaaz ini meraih perhatian peminat. Adui lah kali ini Baba pulak yang ‘masuk air’ sampai habis semua kena scan. Antara komen-komen peminat :

” Comey sangat baby Jebat. Nasib Jebat tak cakap, baba check mami la, hahha. Pasrah je dia memula, pastu bagi ketiak. Lucu Jebat.. “

” Lebat tebal rambut jebat nie.. Hensemm bethol… Besar nanti boleh jadi budak bijak ni. Macho pastilah macam Baba besar nanti, ramai makwe.. “

” Semua baba dia scan hahha.. Apooo baba pun lawak sangat. Suka nyakat Jebat hahaha. Apa lah hanq dok wat lawak dgn jebat.. “

” Alahai Jebat comelnya. Siap offer ketiak lagi, kelakar macam Baba la Jebat ni. Hahah over la baba jebat.. “

” Jebat pun cakap apa la bapak aku buat haha.. Muka redha abis Jebat. Dah la comel, tak aci betul la budak kecik ni.. “

” Comel 3 beranak ni, doktor sahkan Jebat Jayden positif comel hahaha. Hahahahaa kantoi perut berlipat Jebat.. “

” My doa mamy and baba together again.. 1 happy family. Sedap dengar Mommy Jebat gelak hahaha. Ketiak tak tahan tu, Jebat Jebat.. “

” Redha.. layan je dia perangai Baba. Cute sangat Jebat, comey dooh. Hahahaa penat Jebat layan bapak dia .. “

Comel sangat gelagat Jebat bagi ketiak minta Baba nya scan tu. Nabila pun tergelak melihat gelagat anak dengan bapa yang mencuit hati ini. Apa pun, semoga Jebat sihat selalu, dijauhkan daripada sebarang wab4k penyak1t dan sentiasa menceriakan hidup Baba dan Mommy nya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden, IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..